JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Alessio: «Είναι ένας σκληρός αγώνας με την Κατάνια» 

Ο Angelo Alessio μίλησε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα της Γιουβέντους εναντίον της Κατάνια (Κυριακή 13:30): "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει καλά και έχει αλλάξει πολύ λίγο τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι ήταν δύσκολο και στις δύο αναμετρήσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πολύ μεγάλη προσοχή και να κρατήσουμε το συνηθισμένο υψηλό ρυθμό μας."

"Είναι όλα καλά με όλους τους παίκτες. Εμείς θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας μετά την προπόνηση. Pepe; Είναι να βρει την καλύτερη κατάσταση, αυτή την εβδομάδα έχει εκπαιδεύτει με τους συμπαίκτες του, θα είναι στην Κατάνια, αλλά εξακολουθεί να μην είναι στην κορυφή της λίστας για να αγωνιστεί."

47 αήττητη; "Δεν είναι στο μυαλό μας αυτό το σερί, εμείς σκεφτόμαστε μόνο για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, με την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση. Είμαστε έτοιμοι "

"Ισοπαλία στη Δανία; Δεν νομίζω ότι στην Ευρώπη η Juve έχει βρει το ρυθμό της, επαναλαμβάνω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι με 30 σουτ προς το τέρμα: Φυσικά θέλαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά δεν είχαμε τύχη. Έχουμε πέντε επιθετικούς και πιστεύουμε στην ποιότητα τους. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: