JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Τζιοβίνκο: "Από παίδι ονειρευόμουν να παίξω στο Champions League με τη Γιούβε".

Το πρώτο της παιχνίδι στο Τορίνο μετά από τρία σχεδόν χρόνια δίνει η Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτη κόντρα στην Σαχτάρ και ο γέννημα-θρέμμα «μπιανκονέρο» Τζιοβίνκο περιμένει... πως και πως να παίξει μπροστά στους φίλους της ομάδας του.
 
Την ανυπομονησία του για την αναμέτρηση κόντρα τους Ουκρανούς εξέφρασε ο νεαρός άσος, τονίζοντας πως η «Γηραιά Κυρία» επιστρέφει... εκεί που ανήκει.

«Δεν μπορεί να περιγραφεί η χαρά μου γι' αυτή την στιγμή. Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιουβέντους μπροστά στους φιλάθλους μας και αυτό θα συμβεί την Τρίτη», δήλωσε αρχικά ο Τζιοβίνκο και πρόσθεσε:
«Τρία χρόνια απουσίας από το Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν πάρα πολλά για την Γιουβέντους. Μετά από όσα πέρασε ο σύλλογος επέστρεψε επιτέλους στην... φυσική του διοργάνωση και είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα μπορεί πραγματικά να φτάσει ψηλά. Μπορούμε να προχωρήσουμε και θέλουμε πάση θυσία την νίκη κόντρα στην Σαχτάρ».

Ο 25χρονος άσος που έχει ήδη πετύχει τρία γκολ στις πέντε πρώτες του εμφανίσεις στο Καμπιονάτο, επέστρεψε φέτος στην Γιουβέντους, έπειτα από απουσία δύο χρόνων όπου βρισκόταν στην Πάρμα. Εξάλλου πρόκειται για έναν παίκτη που βγήκε από τις ακαδημίες των «μπιανκονέρι» και κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala tha kanei o kontos na mh thn ksanavgalei eksw

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν παρουν τα μυαλα του αερα θα κανει μεγαλη καρριερα!!Ειναι φανερο οτι ονειρευεται να γινει το νεο ειδωλο της Juve και να αντικαταστησει κατα καποιο τροπο τον ΜεγΑλεξανδρο και την φανελα με το Νο 10...εγω ολο αυτο το βλεπω θετικα...Ομως θελω να επισημανω πως χρειαζεται να το διαχειριστει πολυ προσεκτικα ολο αυτο!!Γιατι αν δεν προσεξει, μπορει να βρεθει χωρις να το καταλαβει στην σκια του Αλεξ...Καλο θα ειναι να αναδειξει το ταλεντο που εχει μεσα απο τον εαυτο του...να τον γουσταρουν ολοι γι αυτο που ειναι και οχι γιατι καποιον τους θυμιζει..!!Ειναι ωραιο να εχουμε ονειρα αλλα οχι και να ονειρευομαστε την ''ζωη του αλλου''...Του ευχομαι να γινει ''ο Giovinco'' και το ονομα του να αφησει την δικη του ιστορια...


Forza Juve


Σακης Θεσ/νικη