JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η απάντηση του Κουαλιαρέλα στα δημοσιεύματα.

Ο ιταλικός Τύπος δε θέλει και πολύ για να γράψει τα δικά του, ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα  που σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Ζέμαν απάντησε όπως θα έκανε κάθε ποδοσφαιριστής αλλά τα ΜΜΕ τέτοια θέλουν, ο Φάμπιο όμως θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την... Ρόμα του Ζέμαν απάντησε μέσω του facebook ο επιθετικός της Γιουβέντους και εξήγησε πως έχουν τα πράγματα μετά τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι... θέλει να πάει στη Ρώμη.

«Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί ορισμένοι διαστρεβλώνουν τα λόγια μου. Με ρώτησαν για τον Ζέμαν και απάντησα όπως θα απαντούσε κάθε ποδοσφαιριστής. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό βοηθάει πάντα τους επιθετικούς στις ομάδες του. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θέλω να φύγω από τη Γιουβέντους για να πάω στη Ρόμα. Το Τορίνο είναι μια φανταστική πόλη και είμαι ευτυχισμένος στη Γιούβε με την οποία κατέκτησα και θα κατακτήσω τίτλους! Αυτό είναι και το πιο σημαντικό».
Αυτά είπε ο Κουαλιαρέλα, αν και στη Γιουβέντους δε θα πρέπει να εκπλήσσονται αν συχνά-πυκνά φέτος και ειδικά μετά από άσχημο αποτέλεσμα, τα ΜΜΕ θα προσπαθούν να δημιουργήσουν οπωσδήποτε θέμα... Ετσι έκαναν, έτσι κάνουν και τώρα και έτσι θα κάνουν πάντα...





Δεν υπάρχουν σχόλια: