JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Μαρκίσιο: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος"

Ο Marchisio, είναι χαρούμενος που θα παίξει στον τελικό ή φοβισμένος από τη Μπαρτσελόνα;


"Ο φόβος δεν είναι σίγουρος. Είναι ευτυχία και στη σωστή ένταση. Κανείς δεν μας υπολόγιζε στην αρχή της σεζόν να είμαστε εδώ. Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, θα προετοιμαστούμε καλά αυτή την εβδομάδα."

Πώς μπορείτε να σταματήσετε το Μέσι; Και σε γενικές γραμμές να νικήσετε τη Μπαρτσελόνα;
"Πρέπει να λειτουργήσουμε καλά αυτή την εβδομάδα μόνο και μόνο για να λάβουμε αντίμετρα για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Έχουν 3 επιθετικούς πολύ μεγάλους, που μόλις έκαναν ρεκόρ στην Ισπανία, 120 γκολ. Αλλά και ´μεις είμαστε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε μεγάλη καρδιά και είμαστε καλά οργανωμένη. Θέλουμε τη νίκη" .

Έχουν Messi, Neymar, Suarez. Εσείς θα έχετε τον Tevez.
"Ο Κάρλος όταν έφτασε στην ομάδα μας ανέβασε πολύ την ποιότητα μας. Πολλοί πίστευαν ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα, ωστόσο, τέθηκε αμέσως στη διάθεση της ομάδας. Δούλεψε πολύ σκληρά, έχει γίνει βασικό κομμάτι της ομάδας και ένας βασικός παράγοντας στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά το Σάββατο "

Ως παιδί όταν έβλεπες παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, πριν από ένα παιχνίδι της Γιούβε, μαζί με τους άλλους συντρόφους του φυτωρίου. Και τώρα είσαι πρωταγωνιστής...

"Τώρα ζω ένα όνειρο. Ανυπομονούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι τόσο σημαντικό, είναι πραγματικά ένα όνειρο για όλους, για πολλά χρόνια η Juve δεν έχει παίζει τελικό Champions League. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα που είναι απέναντι μας, αλλά θα μπούμε στο γήπεδο για να να παλέψουμε μέχρι το τέλος "


"Ως παιδί ήμουν από αυτούς που ζητούσα από τους παίκτες να κερδίσουν το Champions Leagur για όλους εμάς τους οπαδούς. Ήμουν αρκετά τυχερός να δω τον τελικό του '96, γνωρίζουμε ότι υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για την πόλη, αλλά και στην κοινωνία. Η μεγάλη επιθυμία για τηννίκη. Οι πιθανότητες είναι 50 και 50, είναι ένας τελικός, θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε το κύπελλο στο Τορίνο. Θέλουμε να κερδίσουμε πάση θυσία "

Οι Πίρλο και Τσάβο, είναι στο τέλος της καριέρας τους, δύο μεγάλοι αρχιτέκτονες του ποδοσφαίρου.
"Πρόκειται για δύο πολύ καλούς παίκτες, έχουν κάνει την τύχη των συλλόγων τους και της χώρα τους, είναι επίσης σήμερα δύο δείγματα που έχουν προχωρήσει εδώ και χρόνια. Ο Andrea είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας που μπορεί να κερδίσει τα παιχνίδια με τον εαυτό του, μόνο με μια ενέργεια. Είμαι τυχερός που παίζω μαζί του στη εθνική και στη Γιούβε "

Δεν υπάρχουν σχόλια: