JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αλέγκρι: "Εμείς δεν πάμε στο Βερολίνο για να χάσουμε"

Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Champions League, μίλησε ο Massimiliano Allegri.


Είδες το γκολ του Μέσι στον τελικό του Κυπέλλου;
"Το γκολ είναι το πιο όμορφο ... πρέπει να είμαστε έτοιμοι και καλοί απέναντι τους, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όχι μόνο με το Messi. Υπάρχουν και οι Neymar, Suarez και ιδιαίτερα ο Iniesta. "

Ποια είναι το μεγαλύτερο προτέρημα της Γιουβέντους;
"Η Ομάδα έχει χαρακτήρα, καθώς και καλή τεχνική. Και είναι πολύ βελτιωμένη, έχει επίγνωση των μέσων της και αυτό με βοηθάει στην προετοιμασία του τελικού."

Πώς μπορείτε να κερδίσετε;
"Πρέπει να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Καλύτερη προετοιμασία για να παίξουμε ένα μεγάλο αγώνα. Είναι ένας τελικός, έχουν μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα, αλλά έχουμε κι εμείς. Πρέπει να σκεφτούμε τη βούλησή μας να κερδίσουμε και να αποδείξουμε ότι αξίζαμε να φτάσουμε εδώ. "

Έχεις ήδη σταματήσει τη Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν, πολύ πιο σπάνιο αυτό Γιούβε ...
«Η Μπαρτσελόνα παίζει ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο από ότι των άλλων ομάδων. Και έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ συμπαγής παιχνίδι και να περιορίσουμε τα ατού τους. "

Πιστεύετε ότι θα χρειαστεί ο αγώνας να πάει στα πέναλτι θα τα δοκιμάσετε αυτή την εβδομάδα;
"Θα πρέπει επίσης να προετοιμαστούμε στα πέναλτι, αλλά δύσκολα θα φτάσει το παιχνίδι εκεί."

Βλέπετε ομοιότητες μεταξύ του Βερολίνου το 2006 και του Βερολίνου το 2015;
"Αν κερδίσουμε θα υπάρξουν πολλές ομοιότητες, διαφορετικά δεν θα είναι τόσο ίδιο ... Είναι το τελευταίο παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε καλά, νομίζω ότι θα είναι μια εξαιρετική νίκη, η ομάδα έκανε φανταστική σεζόν και καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα τελικό του Champions League σε μια σεζόν που η αδρεναλίνη είναι ανεβασμένη. "

Τι έχει Τέβεζ;
"Ο Τέβεζ σημαίνει τόσα πολλά, όπως και άλλοι παίκτες μας: εδώ είναι όλοι σημαντικοί."

Πώς θα προετοιμάσεις ένα τελικό;
"Θα προπονηθούμε περισσότερο θα δούμε τρεις ώρες βίντεο: θέλουμε την ειρήνη και την ηρεμία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην προετοιμασία. "

Πώς μπορείτε να σταματήσετε το Μέσι;
"Είναι πρακτικά αδύνατο το μαρκάρισμα του Μέσι. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλά γύρω του. Εκτός από το μαρκάρισμα του Μέσι πρέπει να σκεφτούμε και τους Νειμαρ, Σουάρες ... Πρέπει να σκεφτούμε ότι θα υπάρξουν  και δύσκολες στιγμές, αλλά και χρόνος για να πετύχουμε κάτι καλό κι εμείς. Εμείς δεν πάμε στο Βερολίνο για να χάσουμε, πάμε για να πετύχουμε γκολ ... ".

Τι σας λένε οι οπαδοί στο δρόμο;
«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην πόλη. Στην Ιταλία γίνεται αντιληπτό ... ήταν αρκετά χρόνια που ένας Ιταλικός σύλλογος ήταν στην αναμονή. "

Σκεπτικισμός στην αρχή της σεζόν; "Η Γιουβέντους είχε μερικούς προπονητές οι οποίοι είχαν εκπαιδευτεί πριν από την άφιξη μια μεγάλη ομάδα. Στη Μίλαν κέρδισα ένα πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ και πάντα προχωρούσαμε στο Champions League. Ήμουν ενήμερος για το σκεπτικισμό, αλλά νομίζω ότι με το έργο μου και με τη διαθεσιμότητα όλων των παικτών έχουμε κάνει μια σημαντική σεζόν, σχεδόν ανεπανάληπτη ... Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε κερδίσεις το τρόπαιο, αν δεν πάει καλά θα κερδίσουμε εμπειρίες από τον τελικό του Champions League για βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαστε καλοί και τυχεροί."

Έχεις ήδη αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα με τη Μίλαν είναι μια βοήθεια αυτό;
"Ναι. Ξέρω ότι χρειάζεται μεγάλη ψυχική δύναμη για να τους νικήσει. "

Το Κλίμα που είναι στην ομάδα;
"Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, είναι εξαιρετικό εκεί που φτάσαμε, τώρα πρέπει να είμαστε καλοί για να κάνουμε ακόμη πιο εξαιρετική τη σεζόν μας."

Πόσο απολαμβάνετε τον εαυτό σας;
"Η διασκέδαση είναι το όνειρο κάθε προπονητή να προετοιμάσει την ομάδα του για ένα τελικό του Champions League και νιώθω πολύ τυχερός. Προετοιμάζω μια ομάδα σπουδαίων παικτών που έχουν δώσει μεγάλη ικανοποίηση μέχρι στιγμής και τώρα μπορούμε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη. "

Τι έχετε κερδίσει από το παιχνίδι με τη Ρεάλ;
"Ο αγώνας με τη Ρεάλ μας βοήθησε σημαντικά, γιατί ήμασταν αντιμέτωποι με μια εξαιρετική ομάδα που υπερασπίζονταν τον τίτλο. Για να κερδίσουμε αυτό το τελευταίο ματς, πρέπει να βασιστούμε σε άλλες λειτουργίες, επειδή είναι ένα μόνο παιχνίδι. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: