JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τραμπζονσπόρ-Γιουβέντους 0-2, χαλαρά στους 16, και τώρα Βιόλα.

Η Γιουβέντους πήγε στην Τουρκία και πέρασε σαν σίφουνας κερδίζοντας την Τραμπζονσπόρ με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα με τα γκολ των Βιντάλ στο 18' και Οσβάλντο στο 33' (πέτυχε άλλα δυο που ήταν οφσάιντ) έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες για πιο πολλά γκολ με τον Τούρκο γκολκίπερ να είναι ο κορυφαίος της Τουρκικής ομάδας πιάνοντας τα άπιαστα, πολύ καλή εμφάνιση της Κυρίας χαλαρή πρόκριση και πλέον θα βρει στο δρόμο της για τον τελικό στο Τορίνο την Φιορεντίνα.

Οι Μπιανκονέρι είχαν κακή εμπειρία από την τελευταία επίσκεψή τους στη γειτονική χώρα και τώρα φρόντισαν να μην έχουν περιπέτειες. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έβαλε μέσα στο τέρμα της την Τραμπζονσπόρ και αν οι Τζιοβίνκο, Οσβάλντο αλλά και η υπόλοιπη παρέα ήταν πιο προσεκτική το σκορ αντί για 0-2 θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον 0-6. Το επόμενο ευρωπαϊκό ραντεβού για την Μεγάλη Κυρία είναι ήδη κλεισμένο και είναι με την Φιορεντίνα, ομάδα η οποία την υποχρέωσε στη μοναδική της ήττα στην Serie A.
Το ματς δεν αντέχει σε κριτική καθώς η Γιουβέντους έκανε -φυσιολογικά- κομμάτια μία ομάδα που είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρκικού πρωταθλήματος δημιουργώντας κοντά στις δέκα φάσεις για γκολ. Στο 5' ο Ισλα είχε δοκάρι με διαγώνιο δεξί σουτ και στο 18' το σκορ άνοιξε από τον Βιδάλ (έπαιξε βασικός γιατί είναι τιμωρημένος με την Μίλαν) μετά από επέμβαση του τερματοφύλακα της Τραμπζονσπόρ σε κοντινό σουτ του Τζιοβίνκο (0-1). Στο 34' ο Οσβάλντο (2ο γκολ στο Europa φέτος) από κοντά έκανε το 0-2 από την πάσα του Τζιοβίνκο και δύο λεπτά μετά ο Κόντε έβγαλε τον Πογκμπά για να κερδίσει όσες περισσότερες ανάσες ενόψει του ντέρμπι με τους Ροσονέρι.
Στο δεύτερο μέρος Τζιοβίνκο και Οσβάλντο έκαναν διαγωνισμό για το ποιος θα χάσει πιο πολλές ευκαιρίες με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος και την Γιουβέντους να περνάει πολύ χαλαρά στην επόμενη φάση, όπου την περιμένει ένα σούπερ δυνατό ματς με την Φιορεντίνα.

TRABZONSPOR-JUVENTUS 0-2
RETI:  Vidal 18' pt, Osvaldo 33' st
TRABZONSPOR
Kıvrak; Bosingwa (1' st Osmanpasa), Yumlu, Demir, Keles (36' pt Yavru);  Zokora, Hurmaci; Adin, Mierzejewski (27' st Bourceanu), Malouda; Janko.
A disposizione: Ayvez, Hemre, Colman, Henrique
Allenatore: Mandirali.
JUVENTUS
Buffon; Caceres (13' st Barzagli), Bonucci, Ogbonna; Isla, Vidal, Marchisio (26' st Pirlo), Pogba (36' pt Padoin), Peluso; Osvaldo, Giovinco.
A disposizione
: Storari, Lichtsteiner, Tevez, Llorente
Allenatore: Conte.
ARBITRO: Kràlovec (CZE)
ASSISTENTI: Sliško (SVK), Wilczek (CZE)
QUARTO UFFICIALE: Příhoda (CZE), Paták (CZE)
ARBITRI D'AREA: Pelikán (CZE)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σημερα πεξανε μεγαλη μπαλα το σκορ θαπρεπε να ειναι τουλαχηστον 0 4