JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η (αναπληρωματικοί) της Γιούβε κοστίζουν 130 εκ. Ευρώ.

Είθισται και στην Ιταλία η ποδοσφαιρική ορολογία που χωρίζει την κάθε ομάδα σε ομάδα Α και ομάδα Β. Η πρώτη είναι η ομάδα-κορμός, εκείνη με τη βασική ενδεκάδα του πρωταθλήματος και η δεύτερη η λεγόμενη των αναπληρωματικών, η οποία προκύπτει από τα ροτέισον που κάνουν συνήθως οι προπονητές στο Κύπελλο Ιταλίας και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Με αφορμή τις αποψινές αλλαγές του Αντόνιο Κόντε στην βασική του ενδεκάδα και την ομάδα που θα κατεβάσει απέναντι στην Τραμπζονσπόρ η Tuttosport απορρίπτει (και καταρρίπτει) τον όρο Γιουβέντους Β υποστηρίζοντας τα λεγόμενά της με όρους οικονομικούς.

Και εξηγούμαστε: Η συνολική αξία της αποψινής πιθανής ενδεκάδας της «Κυρίας» ανέρχεται στα 130 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο πλήρωσαν οι «μπιανκονέρι» για να αποκτήσουν τους έντεκα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα με τους Τούρκους και μάλιστα το ποσό αυτό ξεπερνάει κατά 10 εκατομμύρια ευρώ το άλλο που ξόδεψε η διοίκηση για την βασική της ενδεκάδα. Ας δούμε, όμως, πρώτα την αποψινή πιθανή ενδεκάδα: ΜπουφόνΚάσερεςΜπονούτσιΟγκμπόναΙσλαΒιντάλΜαρκίσιοΠαντοΐνΠελούζοΤζοβίνκοΟσβάλντο.

Ο πιο ακριβός είναι ο Μπουφόν με 50 εκατομμύρια πληρωτέα το 2002 στη Πάρμα, ακολουθούν οι Μπονούτσι (15,5), Ογκμπόνα (13), Βιντάλ (12,5), ενώ οι πιο οικονομικοί είναι ο Μαρκίσιο που προέρχεται από τις ακαδημίες και ο Οσβάλντο με ελεύθερο δανεισμό (οψιόν αγοράς το καλοκαίρι από τη Σαουθάμπτον).

Και συνεχίζουμε με παραδείγματα: Ο Πογκμπά αποκτήθηκε ελεύθερος το 2012, ο Παντοΐν αντίθετα κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ το 2012. Ο Γιορέντε ήρθε με το συμβόλαιό του σε λήξη από την Μπιλμπάο, ενώ η Γιούβε έδωσε 11 εκατομμύρια ευρώ στην Πάρμα για τον Τζοβίνκο. Ο Κιελίνι το 2005 αποκτήθηκε από τη Λιβόρνο για περίπου 7 εκατ. ευρώ μεταξύ χρημάτων και ανθρωπίνων ανταλλαγμάτων, από την άλλη ο Αντζελο Ογκμπόνα πληρώθηκε στη Τορίνο 13 εκατ. ευρώ (συν άλλα δύο αναφορικά σε μπόνους που έχουν να κάνουν με την απόδοση και τα αποτελέσματα).
Να αναφέρουμε εδώ ότι οι Φεντερίκο ΠελούζοΣιμόνε ΠαντοΐνΜάρτιν ΚάσερεςΑντζελο Ογκμπόνα έχουν ένα μέσο όρο περίπου 840 λεπτά παιχνιδιού φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: