JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μαρκίσιο και το μέλλον του στη Γιούβε.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουβέντους και λόγω Καλτσιόπολι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Δεν είναι ψέμα να πούμε πως για τον Κλαούντιο Μαρκίσιο η καταστροφή του 2006 για τους Τορινέζους ήταν μια ευκαιρία που άρπαξε. Εξάλλου και ο ίδιος, με μια ατυχής αλλά ρεαλιστική δήλωση το είχε παραδεχθεί. Εχοντας κατακτήσει ήδη δύο πρωταθλήματα, οδεύει στο τρίτο της καριέρας του.

Με μια σημαντική διαφορά όμως. Στο φετινό έχει και το λιγότερο χρόνο συμμετοχής απ’ ό,τι έως τώρα. Ο Ιταλός μέσος έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα καθώς δεν είναι ποτέ η πρώτη επιλογή. Αντίθετα, είναι η πρώτη επιλογή αν αποφασιστεί να γίνει μια αλλαγή στο χώρο του κέντρου. Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, από πέρσι το Γενάρη μέχρι και φέτος, το όνομά του «παίζει» συνέχεια για να φύγει από τη Γιουβέντους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή άλλες ομάδες από την Αγγλία έχουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο Μαρκίσιο όχι μόνο δεν έχει φύγει, αλλά δεν παίζει κιόλας. Εχοντας πατήσει τα 28, ο Κλαούντιο δε θεωρείται πλέον ταλέντο αλλά ένας ποδοσφαιριστής που έχει διαγράψει την πορεία του. Ο μαχητικός μέσος, με έφεση κατά καιρούς στο σκοράρισμα, θεωρείται μια πολύτιμη λύση σε κάθε «σοβαρή» ομάδα. Ενδεκαδάτος παίκτης, όμως, φαίνεται πως δεν μπορεί να είναι όπως παλιότερα. Ο Αντόνιο Κόντε είναι δίκαιος μαζί του. Όταν στην τριάδα του κέντρου υπάρχει ο Αντρέα Πίρλο, ο Πολ Πογκμπά και ο Αρτούρο Βιντάλ, δεν μπορεί να τον υπολογίζει ως βασική επιλογή. Μάλλον ο καθένας από εμάς έτσι θα λειτουργούσε αν ήταν στη θέση του κόουτς των «μπιανκονέρι».

Το θέμα είναι τι γίνεται από ’δω και πέρα. Ο Πίρλο αναμένει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Βιντάλ παραμένει. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Πογκμπά. Δηλαδή και του χρόνου ο Μαρκίσιο θα είναι στο… ράφι. Δύο χρονιές παραγκωνισμός είναι μεγάλο διάστημα σε τέτοιο επίπεδο. Η Γιουβέντους δεν τον πουλάει, ούτε τον αξιοποιεί. Ο ίδιος δεν παίζει αλλά δε φεύγει. Το σίγουρο είναι πως ένας αγαπημένος για τους οπαδούς ποδοσφαιριστής, από τα σπλάχνα της ομάδας, έχει αρχίσει να χάνει τη λάμψη που είχε αποκτήσει. Το μέλλον του, αβέβαιο. Όπως και οι εμφανίσεις του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: