JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σημαντική ανακοίνωση του Gruppo Greco Juventus.

Μια σημαντικά ανακοίνωση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους και το blog μας πιστό στη ομαδά και στο Gruppo Greco σας την παρουσιάζει αυτούσια όπως ανέβηκε στο σάιτ της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους. 

Στο συνέδριο του Juventus Club DOC, των οργανωμένων της Γιουβέντους δηλαδή, ο Αντρέα Ανιέλι, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της ομάδας με τον κόσμο. Το πιο σωστό, βέβαια, είναι να πούμε τη σχέση της διοίκησης με τον κόσμο..

«Η ομάδα θα επιστρέψει σιγά-σιγά στην κορυφή της Ευρώπης οικονομικά και θέλει να είναι όλο και πιο κοντά στους οπαδούς της. Ο δρόμος προς την τελειότητα δεν είναι εύκολος αλλά έχουμε ξεκάθαρες ιδέες για το πώς θα τα καταφέρουμε». Σχετικά με αυτή τη δήλωση της σπουδαίας προσωπικότητας της οικογένειας Ανιέλι, το Gruppo Greco έχει διαφορετική άποψη. Όχι στο τι πρέπει να γίνει αλλά στο τι γίνεται.

Τα αγωνιστικά δεν είναι το θέμα μας, οπότε πάμε στα οπαδικά. Το club είναι αναγνωρισμένο εδώ και εφτά χρόνια από την ομάδα. Σημαντικό για εμάς, σημαντικό και για εκείνους όμως. Μην ξεχνάμε πως στην Ελλάδα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο πριν, οπότε μόνο καλό έκανε στο σύλλογο.

Εκτός από τα ελάχιστα έσοδα που έχει η διοίκηση από το Gruppo Greco, η παρουσία του club βοήθησε και αλλού. Ανοιξε περισσότερο την αγορά για την ομάδα και κράτησε ψηλά τη σημαία στα χρόνια του Farsopoli. Και τα δύο είναι πραγματικά γεγονότα.

Ως οργανωμένο club τόσα χρόνια, έχουμε εκφράσει τα παράπονά μας, όποτε το πιστεύουμε και χωρίς να δημιουργούμε θέμα από το πουθενά. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά τη δημιουργία του εκπληκτικού Juventus stadium, η διοίκηση έχει προχωρήσει σε κινήσεις που «συρρικνώνουν» ως εκμηδενίζουν τα μικρότερα clubs. Και το Gruppo Greco σε αυτή την κατηγορία ανήκει. Είναι ένα μικρό club με μεγάλη Ιστορία…

Επιγραμματικά: συνεχόμενες αυξήσεις στα μέλη, αλλαγή όρων στη χρήση των διαρκείας, λιγότερα εισιτήρια στα παιχνίδια, εντός εκτός (μην ξεχνάμε πως η ομάδα αποδέχτηκε την Tessera del tifoso). Σχετικά με τα διαρκείας, η ίδια η διοίκηση μας ανάγκασε να μην ανανεώσουμε τις κάρτες μας, κάτι που κάναμε πέντε χρόνια. Και παλιότερα «μέσα μπαίναμε» αλλά έτσι όπως τα άλλαξαν, θα πληρώναμε 300 ευρώ για ένα εισιτήριο! Οι πρώτοι που στεναχωρηθήκαμε που κόψαμε τα διαρκείας ήμασταν εμείς. Η διοίκηση όχι. Γιατί αυτομάτως τα έδωσε σε άλλους. Τόσοι περιμένουν στο Juventus stadium. Επειδή όμως είχαμε διαρκείας από το Olimpico, την εποχή που τερματίζαμε 7η, τότε όλα ήταν υπέρ του κόσμου.

Κακά τα ψέματα, πριν χρόνια η Γιουβέντους είχε ανάγκη τους οπαδούς της. Τώρα δεν την πολυενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Τώρα όλοι παρακαλάνε για εισιτήριο. Οπότε; Αλλαγή πολιτικής χωρίς απώλειες και με μεγαλύτερα κέρδη.

Δεν αγκαλιάζεις τον κόσμο αν γράφεις κάτι στο twitter ή στο facebook. Αγκαλιάζεις τον κόσμο, και δη τα clubs εκτός Ιταλίας, αν εξυπηρετείς τις ανάγκες των ανθρώπων που σε ακολουθούν. Την Παρασκευή ολοκληρώνεται και ο Μάρτης. Εχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε που στείλαμε την πλήρη φάκελο για το Juventus Club DOC. Τέσσερις μήνες μετά, δεν έχουμε πάρει τις κάρτες και τα δώρα για να τα δώσουμε με τη σειρά μας στα μέλη. Ακόμη αναμένουμε…

Και αν κάποιο μέλος του club από Αττική, Θεσσαλονίκη, Γαλατινή ή Πτολεμαΐδα έχει την ικανοποίηση πως υπάρχει ο πυρήνας, ή παρέα που βλέπουμε όλοι μαζί τα ματς, τα δεκάδες μέλη από την υπόλοιπη Ελλάδα είναι εντελώς στην απ’ έξω. Αυτό μας λυπεί αφού γίνεται χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Στην τελευταία μας επικοινωνία, όταν και ρωτήσαμε το λόγο της καθυστέρησης, η απάντηση ήταν «πως επειδή στείλαμε το φάκελο μας τέλη Οκτώβρη και προτεραιότητα έχουν όσοι το έστειλαν νωρίτερα». Μα, η προθεσμία στο επίσημο σάιτ του φορέα των οργανωμένων, τέλη Οκτώβρη έλεγε! Και τι έγινε τώρα; Τα μικρά clubs που έχουν απλά ένα δυνατό πυρήνα, καλή ώρα όπως το Gruppo Greco, δεν έχουν την ίδια τύχη ούτε στο να λάβουν τις κάρτες την ίδια ώρα με αυτά που κουβαλάνε μαζί τους από εκατοντάδες μέχρι χιλιάδες μέλη.

Στη διανομή των εισιτηρίων είναι πολύ λογικό να υπάρχει προτεραιότητα. Σε μια πλαστικοποιημένη κάρτα και σε ένα δώρο που υπάρχει ήδη, ποια είναι η λογική να υπάρχει διάκριση; Καμία…

Δυστυχώς, η ίδια η ομάδα θέλει τους πολλούς. Γιατί οι περισσότεροι μπορούν να φέρουν περισσότερα λεφτά από τους λίγους. Οπότε, η τοποθέτηση του Αντρέα Ανιέλι ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Μας λυπεί το γεγονός πως το club είναι από την Ελλάδα που καταρρέει, χωρίς να έχουν δουλειές τόσοι άνθρωποι και παρόλα αυτά, βρέθηκαν οι τρελοί που θα ακολουθήσουν και φέτος την ομάδα. Όλα αυτά τα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του DOC. Δεν είμαστε από την… Ταϊβάν. Δίπλα τους είμαστε…

Το Gruppo Greco, αναγκαστικά, μπαίνει σε ένα δύσκολο μονοπάτι. Ένα μονοπάτι που καλούμαστε να επιλέξουμε το δρόμο που θα ακολουθήσουμε. Η επιλογή θα γίνει, με απεριόριστο σεβασμό σε όλα τα μέλη μας, με μοναδικό γνώμονα το καλύτερο για το club…

Ιl direttivo ή αλλιώς… εκ της διευθύνσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: