JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ντελ Πιέρο αντίπαλος της αγαπημένης του Γιουβέντους.



Ποιος θα το φανταζόταν κάποια χρόνια πριν ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα βλέπαμε τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο γήπεδο να αγωνίζεται αντίπαλος της Γιουβέντους

Ο «Πιντουρίκιο» θα είναι ο αρχηγός της ομάδας A-League All Stars, η οποία στις 10 Αυγούστου στο γήπεδο «ANZ Stadium» στο Σίδνεϊ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Μεγάλη Κυρία.

Η παρουσίαση του αγώνα που έχει προκαλέσει από τώρα ντελίριο στην Αυστραλία που έγινε με παρόντες τους Ντελ Πιέρο,και Εντγκαρ Ντάβιντς («ένα απίστευτο κόλπο για την Αυστραλία» ήταν η τοποθέτησή του) σε ρόλο… πρεσβευτή των «μπιανκονέρι»Ντέιβιντ Γκάλοπ – διευθύνοντα συμβούλου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστραλίας, Τζορτζ Σούρις και Γκαμπριέλε Απτον – υπουργών της κυβέρνησης και του εμπορικού διευθυντή των Τορινέζων, του Φραντσέσκο Κάλβο

Οι Αυστραλοί και όχι μόνο θεατές ενδέχεται στις 10 Αυγούστου να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, της ιστορίας, καθώς ο 39χρονος «Μέγας Αλέξανδρος» των Γιουβεντίνων δήλωσε πως αυτή η αναμέτρηση πιθανόν να είναι η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής («ναι, είναι πιθανό να είναι η τελευταία μου, μπορεί, όμως, και όχι»).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά του Ντελ Πιέρο απέναντι στη Γιουβέντους, οι δρόμοι του με την οποία χώρισαν ύστερα από 19 χρόνια -11 εκ των οποίων ως αρχηγός της -, με το ρεκόρ των 290 τερμάτων σε 705 παιχνίδια, για να μην προσθέσουμε τα δεκάδες τρόπαια, προσωπικά βραβεία και διακρίσεις. Ασφαλώς και τα συναισθήματά του είναι ιδιαίτερα: «Είμαι πραγματικά περίεργος, αλλά θα είναι μια σπουδαία στιγμή για μένα. Τα συναισθήματα που θα νιώσω; Δεν ξέρω. Θα είναι η πρώτη φορά και σε κάθε πρώτη φορά δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: