JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Θα τα εκατοστήσει ο Κόντε την Κυριακή.




Τους 100 αγώνες πρωταθλήματος ως προπονητής της Γιουβέντους θα συμπληρώσει την Κυριακή ο Αντόνιο Κόντε, που έχει τις καλύτερες επιδόσεις. Οι «μπιανκονέρι» θέλουν τη νίκη για να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με την Βερόνα αλλά και για να την κάνουν δώρο στον προπονητή τους, ο οποίος πιάνει την πρώτη 100άρα στο πρωτάθλημα.
Το γεγονός, βέβαια, ότι ο Κόντε έχει κατακτήσει ως τώρα και τα δύο πρωταθλήματα στα οποία βρισκόταν στον πάγκο της Γιούβε και είναι το φαβορί και για το τρίτο αποδεικνύει ότι είναι επιτυχημένος αλλά ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αριθμοί. Στα 99 ματς πρωταθλήματος ο Κόντε έχει 69 νίκες, 24 ισοπαλίες και 6 ήττες, συγκεντρώνοντας συνολικά 231 βαθμούς.
Αυτή είναι και η καλύτερη επίδοση για προπονητή της Γιουβέντους στους πρώτους 99 αγώνες, με τον νυν τεχνικό των Τορινέζων να έχει σαν αντίπαλο τον Κάρλο Καρκάνο. Αυτός, προπονητής από το 1930 ως το 1934, είχε περισσότερες νίκες από τον Κόντε (72-69) αλλά και περισσότερες ήττες (12-6). Τον Καρκάνο ο Κόντε τον κυνηγάει, πάντως, σε ό,τι αφορά τα πρωταθλήματα καθώς μόνο εκείνος κατέκτησε τρία σερί (τη δεκαετία του ’30) και φέτος… κινδυνεύει με ισοφάριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: