JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η Γιούβε προετοιμάζεται για το μέλλον!

Με τις ανανεώσεις, τις παραμονές και τις αποχωρήσεις που θα υπάρχουν στην ομάδα της Γιουβέντους θα ασχοληθεί το επόμενο διάστημα η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου.



Τις διαδικασίες για την ανανέωση των συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι έχουν αρχίσει στη Γιουβέντους.

Ο Αντρέα Πίρλο υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια με τη «Γηραιά Κυρία» και, όπως αποκαλύπτει η «Gazzetta dello Sport» σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι τον ίδιο δρόμο.

Πρώτος από όλους ο δεύτερος τερματοφύλακας του συλλόγου, Μάρκο Στοράρι, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι εκείνος αποφασίζει για το μέλλον του, με τη διοίκηση την ίδια ώρα να εξετάζει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Από την πλευρά τους, ο Αντρέα Μπαρτζάλι αναμένεται να υπογράψει για ακόμη έναν χρόνο, ενώ δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι επεκτάσεις των συμβολαίων του Κιελίνι και τον Λιχτστάιντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Από εκεί και πέρα, προτεραιότητα για τους «μπιανκονέρι» παραμένει η ανανέωση του Πολ Πογκμπά, ενώ στο άμεσο μέλλον θα φανεί τι θα γίνει με τους Κλαούντιο Μαρκίζιο και τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο.

Ωστόσο, ο τελευταίος – μαζί με τον Μίρκο Βούτσινιτςτ και τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα – είναι αμφίβολο αν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Επίσης, θέμα προς συζήτησης είναι και η επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του Αντόνιο Κόντε, αφού λήγει το 2015 και θα υπάρξουν συζητήσεις για άλλα τέσσερα χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: