JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Η Γιούβε κυνηγάει και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο νόμος των τριών της Γιουβέντους απέναντι στις μεγάλες του κάλτσιο επιβλήθηκε και το βράδυ της Κυριακής, αφού στα τρία τέρματα με αντιπάλους τις Ρόμα και Νάπολι, προστέθηκαν ισάριθμα κόντρα στην Ιντερ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετέτρεψε το Derby d’ Italia σε μια φιλική αναμέτρηση και το σχεδόν τέλειο παιχνίδι της πιστοποίησε πως το καμπιονάτο διέρχεται την… δικτατορία της. Πραγματική πολεμική μηχανή η ομάδα του Τορίνο βαδίζει πρόσω ολοταχώς για την κατάκτηση του τρίτου σερί εθνικού της τίτλου με νούμερα που πιάνουν ρεκόρ.
Οι «μπιανκονέρι» σκόραραν για 35η σερί αναμέτρηση στο καμπιονάτο ισοφαρίζοντας το «ασπρόμαυρο» ρεκόρ, αλλά και εκείνο της Σέριε Α, το οποίο δημιουργήθηκε από τις 28 Απριλίου 1957 ως τις 20 Απριλίου 1958.

Η τελευταία «ξηρασία» των Γιουβεντίνων καταγράφεται στις 16 Φεβρουαρίου 2013: Ρόμα-Γιουβέντους 1-0 με τέρμα του Φραντσέσκο Τότι.
Οι Τορινέζοι έχουν φτάσει τα 54 τέρματα στην τρέχουσα σεζόν, έχουν μέσο όρο 2,5 γκολ ανά παιχνίδι και για να ψάξουμε καλύτερη επίδοση εντός του στρατοπέδου της Γιούβε θα πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο στη σεζόν 1959-’60 οπότε σε 22 αναμετρήσεις η «Μαντάμα» είχε επιθετική παραγωγή της τάξης των 59 τερμάτων.

Ενα χρόνο μετά η Ιντερ στην ίδια αγωνιστική είχε παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα 56 φορές και από τότε κανένας δεν έφτασε σε τέτοια υψηλά νούμερα, με την Μίλαν του Φάμπιο Καπέλο το 1992-93 να περνάει απλώς το φράγμα των πενήντα, σημειώνοντας ένα παραπάνω.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν επίσης 59 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα, τους ίδιους με τη Γιούβε του Καπέλο το 2005-06, συγκομιδή που αποτελεί την καλύτερη από τότε που η νίκη μετράει τρίποντο. Καλύτερη και από εκείνη της Ιντερ του Μαντσίνι που το 2005-07 ήταν αήττητη ύστερα από 22 αγωνιστικές, αλλά με 56 βαθμούς (17 νίκες και 5 ισοπαλίες).

Τέλος την Κυριακή το βράδυ οι «μπιανκονέρι» έφτασαν τις 11 σερί εντός έδρας νίκες και κυνηγούν τις 14 της Τορίνο (1975-76), τις 13 της Μίλαν (1947-48), ενώ στην επόμενη ισοφαρίζουν το δικό τους επίτευγμα των 12 σερί επιτυχιών στο σπίτι τους της περιόδου 2005-06.

Δεν υπάρχουν σχόλια: