JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ανανεώσεις συμβολαίων έχει ο Φεβρουάριος για τη Γιούβε.




Με τα συμβόλαια αρκετών παικτών, αλλά και του Αντόνιο Κόντε, αναμένεται να ασχοληθεί μέσα στον Φεβρουάριο ο Μπέπε Μαρότα.

Στη Γιουβέντους θέλουν να τελειώνουν από τώρα με τις περισσότερες υποθέσεις σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων και ο ιταλικός Τύπος προβλέπει -θετικές- εξελίξεις μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Με τον Αντρέα Πίρλο να έχει ήδη συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Μαρότα θα ασχοληθεί τώρα με τα υπόλοιπα.

Προτεραιότητα και με δεδομένο ότι ο Αρτούρο Βιντάλ ήδη έχει ανανεώσει, είναι ο Πολ Πογκμπά και στη Γιουβέντους είναι αισιόδοξοι για την τελική έκβαση αλλά αυτός δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα μιλήσει με τον Μαρότα.

 Οι Τζιόρτζιο Κιελίνι και Στέφαν Λιχτστάινερ θα ανανεώσουν ως το 2017 καθώς υπάρχει ήδη καταρχήν συμφωνία, ο Αντρέα Μπαρτσάλι θα επεκτείνει για ακόμη ένα χρόνο, οι Μίρκο Βούτσινιτς και Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο που έχουν συμβόλαιο ως το 2015 θα μάθουν σιγά-σιγά αν υπολογίζονται και για του χρόνου ή όχι ενώ θα προταθεί ανανέωση για ακόμη ένα χρόνο στον Μάρκο Στοράρι

Σε ότι αφορά τον Κλαούντιο Μαρκίσιο, που έχει συμβόλαιο ως το 2015, στη Γιουβέντους θα συζητήσουν μαζί του και υπάρχει η πίστη και στις δύο πλευρές ότι δε θα υπάρξουν προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: