JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κόντε έκοψε το σημερινό ρεπό των παικτών του.

Ποιος είδε τον Αντόνιο Κόντε και δεν τον φοβήθηκε. Ο προπονητής της Γιουβέντους ήταν έξω φρενών με τους παίκτες του για το «στραπάτσο» που υπέστησαν στο 94’ από την Ελλάς Βερόνα. Το 2-0 που έγινε 2-2 έφερε απειλές για αλλαγές στην ενδεκάδα. «Οποιος τώρα κάνει λάθη μένει έξω», τους ούρλιαξε και προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα επέβαλλε αμέσως τιμωρία. «Αύριο δεν έχει ρεπό», φώναξε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «τζιαλομπλού» και στοιχηματίζουμε πως σήμερα θα καθίσουν όλοι οι«μπιανκονέρι» στο… θρανίο, όπου ο Ιταλός τεχνικός θα κάνει πλήρης τακτική ανάλυση του παιχνιδιού και θα τους δείξει καρέ καρέ κάθε αμυντικό λάθος που έκαναν.

Ο Κόντε είναι έξαλλος γιατί οι στημένες φάσεις έχουν γίνει «εφιάλτης» για τη Γιουβέντους, η οποία χθες ύστερα από το εντυπωσιακό της ξεκίνημα και το 2-0 μείωσε την πίεση, την συγκέντρωση και την αγωνιστικότητά της στο παιχνίδι. Κάτι τακουνάκια και… φιοριτούρες του Βιντάλ επίσης τον εξόργισαν και μάλιστα είχε ετοιμάσει την αλλαγή του Χιλιανού με τονΜαρκίσιο, αλλά ο τραυματισμός του Κιελίνι άλλαξε τα πλάνα του.
Και να φανταστεί κανείς ότι το τελευταίο διάστημα μεγάλο μέρος της προπόνησης των Τορινέζων αφιερώνεται σε αμυντικές καταστάσεις, στις οποίες η Γιούβε εμφανίζεται αδύναμη. Για την ακρίβεια από τα 18 τέρματα που μετρούν οι Τορινέζοι στο παθητικό τους, τα 9, δηλαδή το 50% έχουν προκληθεί από στημένες φάσεις. Και το ποσοστό έχει αυξηθεί στις τελευταίες αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: