JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Με αλλαγές κόντρα στην Τραμσπζονσπόρ η Γιούβε.

Ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε ότι από εδώ και πέρα το rotation θα είναι συνεχές και η αρχή θα γίνει την Πέμπτη με την Τραμπζονσπόρ.

Η Γιουβέντους μπαίνει στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ και ο στόχος της είναι να καθαρίσει από το πρώτο ματς με τους Τούρκους την πρόκριση στους «16». Θα πρέπει να το κάνει, πάντως, με αλλαγές στη σύνθεση της καθώς ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου έστειλε σαφές μήνυμα στους παίκτες του.
«Είδα το πρόγραμμα και αυτό που προκύπτει είναι ότι στις επόμενες 52 ημέρες θα δώσουμε 16 αγώνες. Τα ματς της Γιουβέντους είναι 15 συν ακόμη ένα με την εθνική ομάδα. Με 16 αγώνες σε 52 μέρες, για πρωτάθλημα και Ευρώπη, καταλαβαίνει ο καθένας ότι θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες και όταν λέω όλους εννοώ όλους» είπε την Τετάρτη μιλώντας στους δημοσιογράφους ο προπονητής των «μπιανκονέρι» και οι πρώτες αλλαγές θα γίνουν την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, στην άμυνα θα είναι οι ΜπονούτσιΚάσερες και Ογκμπόνα καθώς οι Κιελίνι και Μπαρτσάλι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι και θα προφυλαχθούν. Στο χώρο του κέντρου υπάρχουν αρκετές αλλαγές καθώς στις δύο πλευρές θα είναι οι Πελούζο και Ισλα και στο κέντρο οι ΜαρκίσιοΠίρλο και Πογκμπά καθώς θα ξεκουραστεί ο Βιντάλ. Οσο για την επίθεση, φαβορί είναι το δίδυμο Τέβες-Οσβάλντο αφού πριν λίγες στο πρωτάθλημα έπαιξαν Τζιοβίνκο-Γιορέντε.

Με αλλαγές ή χωρίς, πάντως, ο στόχος της Γιουβέντους είναι η κατάκτηση του τίτλου και το είπε και ο Κόντε, αφού πρώτα ευχαρίστησε όσους προπονητές ευρωπαϊκών ομάδων έχουν ήδη χρίσει την Γιούβε φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: