JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ελπίζουν σε χιόνι οι Τούρκοι. Κόντε: "Έπρεπε να έρθουν οι Τούρκοι για να με κάνουν να γελάσω"

Ενας… άλλος, σε σχέση με την περασμένη Κυριακή, Αντόνιο Κόντε εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ. Μπήκε στην αίθουσα νωρίτερα από ότι τον ανέμεναν, έλειπαν αρκετοί δημοσιογράφοι και τα όσα ακολούθησαν ήταν ανεπίσημα και με τις κάμερες σβησμένες. Ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους ανέμενε για να ξεκινήσει έναν Ιταλό δημοσιογράφο, στον οποίο από προκατάληψη δίνει πάντα την πρώτη ερώτηση.

Εκείνος, όμως, αργούσε να εμφανιστεί. Ενας Τούρκος ρεπόρτερ που ασφαλώς δε γνώριζε αυτή την τόσο σημαντική λεπτομέρεια της όλης διαδικασίας, άρπαξε την ευκαιρία και απευθύνθηκε πρώτος στον Κόντε, με αστεία διάθεση: «Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μας μένει παρά να ελπίζουμε στο χιόνι!» (σαφής η αναφορά στο παιχνίδι της Γιούβε με τηνΓαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη).

Οταν ο Κόντε άκουσε τη μετάφραση ξέσπασε σε γέλια. «Ε, όχι. Ελπίζω όχι» και εξακολουθώντας να γελάει, πρόσθεσε αποτεινόμενος στους Ιταλούς: «Βλέπετε; Επρεπε να έρθουν οιΤούρκοι για να με κάνουν να γελάσω». Ο προληπτικός Κόντε είδε στη συνέχεια πως ο Ιταλός δημοσιογράφος που ανέμενε, εκείνος που πάντα κάνει την πρώτη ερώτηση δεν εμφανίστηκε, η συνέντευξη, όμως, έπρεπε να ξεκινήσει και έτσι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη αποτάθηκε στο προηγούμενο «θύμα» του: «Αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη για αυτό».

Νέα γέλια στην αίθουσα. Η καταιγίδα της Κυριακής έχει κοπάσει για τα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: