JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Και ο Πίρλο στο διαδύκτιο.




Τον γνωρίσαμε ως «μετρονόμο», ως «μαέστρο», ως «τενόρο», ως «αρχιτέκτονα» ως «προφέσορα», ως «ασανσέρ»(τα παραπάνω είναι μερικοί προσδιορισμοί του), σήμερα μας συστήθηκε και ως «κοινωνικός».
Ο Αντρέα Πίρλο που εντός γηπέδου παραμένει ο ανεπανάληπτος και αναντικατάστατος ποδοσφαιριστής που είναι, εκτός αυτού εμφανίζεται να αλλάζει… ρότα.
Ο νέος έρωτας με την Βαλεντίνα Μπαλντίνι μετά τον χωρισμό-σοκ από την σύζυγό τουΝτέμπορα Ροβέρσι φαίνεται πως έφερε άνεμο αλλαγής στον 34χρονο μέσο της Γιουβέντους. Ύστερα από την… σύλληψη του ζευγαριού τις προάλλες σε έξοδό τους για φαγητό στο Μιλάνο, οΙταλός διεθνής προέβη σε μια ακόμη υπέρβαση χαρακτήρος.
Εγκαινίασε το προφίλ του στο twitter @Pirlo_official με το μήνυμα «Να ’μαι. Αυτός είναι ο επίσημος λογαριασμός μου. Καλώς ήρθατε» και αμέσως τον ακολούθησαν εκατοντάδες χρήστες, με την Γιουβέντους να τον χαιρετίζει και αυτή επιβεβαιώνοντας πως δεν πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό: «Καλώς ήρθες στο twitter @Pirlo_official».
Ο θεωρούμενος ντροπαλός μπροστά σε κάμερες, μικρόφωνα και υπολογιστές Πίρλο, αλλά πάντοτε ανεξάντλητη πηγή αστείων σε και με τους συμπαίκτες του σε σημείο που να αποκαλείται «γιος καλής γυναίκας» από τον φίλο του Γκατούζο έσπασε λοιπόν το… φράγμα που τον χώριζε τόσα χρόνια από τους θαυμαστές του.
Και επειδή η «δικτύωση» στη Γιούβε καλά κρατεί, να’ σου λίγο μετά και ο Φερνάντο Γιορέντε, ο οποίος μέσω του twitter μας ανακοίνωσε ότι άνοιξε… παράρτημα και στο Instagram!

Δεν υπάρχουν σχόλια: