JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κόντε: "Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το παιχνίδι μας"

ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ
Η Γιουβέντους δεν θα πρέπει να είναι απλά σοβαρή στην Τουρκία αλλά να σκοράρει και πρώτη, όπως είπε ο Αντόνιο Κόντε. Οι «μπιανκονέρι» έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 επί τηςΤραμπζονσπόρ και την Πέμπτη θα επιδιώξουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, χωρίς καμία διάθεση όμως να παίξουν αμυντικά για να κρατήσουν το σκορ του πρώτου ματς.

«Ηρθαμε εδώ για να παίξουμε τον αγώνα, όχι για να αμυνθούμε λόγω του 2-0. Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε έτσι και θα μπούμε για να κάνουμε παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που σεβόμαστε» είπε ο προπονητής της Γιουβέντους, που επανέλαβε στη συνέχεια ότι με το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί θα γίνεται συνεχώς rotation και θα χρειαστεί όλους τους παίκτες του.

Ο Κόντε υπενθύμισε ότι πέρυσι οι Τορινέζοι είχαν καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από χρόνια και είπε ξανά ότι το Γιουρόπα Λιγκ θα δώσει στην Γιουβέντους την εμπειρία που χρειάζεται στην Ευρώπη ενώ ετοιμάζεται για αλλαγές στην 11άδα.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, στην άμυνα ο μόνος βασικός θα είναι ο Μπονούτσι και θα έχει δίπλα του τους Κάσερες και Ογκμπόνα, οι Πελούζο και Ισλα θα είναι στα δύο άκρα, ο Πίρλο κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός για να παίξει ο Βιντάλ που είναι τιμωρημένος για την Μίλαν ενώ στην επίθεση το δίδυμο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι Τζοβίνκο-Οσβάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: