JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

O Agnelli καταδικάζει τα πανό για την Superga.




Ο Andrea Agnelli έχει κάνει μια σύντομη δήλωση στην αντίδραση των οπαδών της Γιουβέντους για τα πανό που σήκωσαν για την τραγωδία Superga κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Τορίνο.

Κατά την προχθεσινή νίκη με 1-0 επί των αντιπάλων της πόλης του Τορίνο,οι BiancoNero οπαδοί εμφάνισαν δύο πανό κάνοντας αναφορά για την τραγωδία της Superga τον Μάιο του 1949 όταν και συνετρίβη το αεροπλάνο που σκότωσε 31 ανθρώπους ανάμεσα σε αυτούς και 18 παίκτες της Torino.

«Τραγωδίες δεν πρέπει να θίγονται,"δήλωσε ο πρόεδρος Andrea Agnelli,μέσα από ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter.

"Ποτέ.Όχι στα πανό και τα συνθήματα αλλά στα πάντα. "

Ειδικά για τους «μπιανκονέρι» που τόσα χρόνια ζητούν σεβασμό στους νεκρούς του Χέιζελ, σεβασμός που επίσης δεν υπάρχει στα ιταλικά γήπεδα, είναι απαράδεκτο κάτι τέτοιο και το τόνισε και ο Ανιέλι την Δευτέρα.


ΑΝΤΡΕΑ ΑΝΙΕΛΙ

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, πάντως, την Κυριακή, πριν το ντέρμπι, τα είχε πει με τους οπαδούς της ομάδας και συγκεκριμένα τους εκπροσώπους των «Club DOC» στη σχετική εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η Γιούβε. Εκεί, ο Ανιέλι επανέλαβε τον στόχο της κατάκτησης του τρίτου σερί πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά την δεκαετία του ‘30 και υποστήριξε πως η Γιουβέντους θέλει να είναι συνεχώς όλο και πιο κοντά στους οπαδούς της σε όλο τον κόσμο.

«Οταν επιστρέψαμε στην κορυφή, τον Μάιο του 2012, με την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος, είδα μια συγκινητική υπερηφάνεια στην πόλη. Εκείνη η νίκη μας επανέφερε εκεί που πρέπει πάντα να είμαστε, πάνω από όλους. Για να παραμείνουμε εκεί είναι εξαιρετικά σημαντικό να πετύχουμε τον στόχο των τριών σερί πρωταθλημάτων» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Τορινέζων ενώ αναφορά έγινε και στην συμφωνία που έχει ήδη επιτευχθεί με την Adidas και η οποία θα βάλει, από το καλοκαίρι του 2015, πολλές δεκάδες εκατ. ευρώ στο ταμείο: «Η ομάδα θα επιστρέψει σιγά-σιγά στην κορυφή της Ευρώπης οικονομικά και θέλει να είναι όλο και πιο κοντά στους οπαδούς της. Ο δρόμος προς την τελειότητα δεν είναι εύκολος αλλά έχουμε ξεκάθαρες ιδέες για το πώς θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: