JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κόντε: " Τα ματς διαρκούν 95' και όχι 45', χρειαζόμαστε ταπεινότητα"

Εξω φρενών με τους παίκτες του ήταν ο Αντόνιο Κόντε μετά το 2-2 στη Βερόνα, τόσο με την ισοφάριση όσο και με την αντίδραση στις στημένες φάσεις.
Η Γιουβέντους ήταν μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο και ήλεγχε πλήρως τον αγώνα καθώς στο πρώτο 45λεπτο η Βερόνα δεν έκανε ούτε σουτ. Αυτό μάλλον έκανε τους «μπιανκονέρι» να πιστέψουν ότι το ματς κρίθηκε οριστικά, για να χάσουν τελικά δύο βαθμούς στο 94’. Εξέλιξη που έφερε τον Κόντε στα όρια του καθώς ήταν οργισμένος στις δηλώσεις του στο Sky Italia μετά τη λήξη.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Γιουβέντους…

«Δεν υπάρχουν εξηγήσεις για την ισοπαλία, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να καταλάβουμε ότι οι αγώνες διαρκούν 95 λεπτά και όχι 45. Είσαι μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο, είσαι το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο, δεν γίνεται να εξελίσσεται έτσι ο αγώνας. Δεχθήκαμε το γκολ για το 1-2 και μετά δείχναμε να φοβόμαστε για την ισοφάριση και αυτό είναι απαράδεκτο.
Τα ματς διαρκούν 95 λεπτά, το ξαναλέω. Οπως ξαναλέω ότι δεν γίνεται να τρώμε συνεχώς γκολ από στημένες φάσεις, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι θέμα προσοχής. Εχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το θέμα και μελετάμε πάντα τον αντίπαλο. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από όλους. Είναι δύο χαμένοι βαθμοί απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έκανε πολλά και αυτοί οι δύο βαθμοί μπορεί να μετρήσουν στην πορεία» είπε ο Κόντε και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στέλνοντας μήνυμα στους παίκτες του.

«Αυτή η ισοπαλία ίσως μας κάνει λίγο πιο ταπεινούς γιατί πρέπει να γίνουμε και λίγο πιο ταπεινοί. Ισως μάθουμε και κάτι από αυτό το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: