JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Δυο παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν πολλά...

Το γεγονός πως το σημερινό ντέρμπι της «αιώνιας πόλης» θα διεξαχθεί, λόγω καλύτερου ελέγχου των οπαδών από την αστυνομία, την ίδια ώρα με τα μεσημεριανά ματς, δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην αγωνιστική.

Την ώρα που η Λάτσιο και η Ρόμα θα δίνουν μια μάχη όχι μόνο βαθμών αλλά και πρεστίζ, η Γιουβέντους θα δοκιμάζεται σε μια πονηρή έδρα απέναντι από έναν αντίπαλο ικανό για να της κόψει τη φόρα. Οι «μπιανκονέρι» παίζουν στη Βερόνα, απέναντι στην τοπική Ελλάς.
Δύο 90λεπτα αρκετά σημαντικά, ακόμη κι αν υπάρχει τόσος δρόμος στο φετινό Καπιονάτο. Στη Ρώμη, οι γηπεδούχοι θα θέλουν σαν τρελοί να νικήσουν τους «τζιαλορόσι» και να τους βγάλουν ακόμη περισσότερο από τροχιά τίτλου.
Στη Βερόνα, η Ελλάς θα θέλει να αποδειχτεί σκληρό καρύδι. Ο Λούκα Τόνι ψάχνει εκδίκηση απέναντι στον Κόντε, ενώ οι σχέσεις των οπαδών δεν είναι και οι καλύτερες. Υπάρχουν όλα τα κριτήρια για μια δυνατή αναμέτρηση.
Εχουμε και λέμε…

Η Γιουβέντους βρίσκεται στο +9 (με ένα αγώνα περισσότερο, χρωστάει η Λίγκα το Ρόμα-Πάρμα που διεκόπη λόγω καιρικών συνθηκών). Αν ο Τότι και η παρέα του χάσουν ή φέρουν ισοπαλία στο«Ολίμπικο» και την ίδια στιγμή φύγει με το τρίποντο από τη Βερόνα η Γιουβέντους, τότε το +9 μπορεί να γίνει +11 ή +12. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ξεκάθαρα. Η Ρόμα δεν μπορεί να προλάβει τους Τορινέζους.
Βέβαια, υπάρχει και η άλλη υπόθεση. Να την πατήσει ο Κόντε και κάνουν «διπλό» οι «τζιαλορόσι». Το +9, γίνεται +6, με την προοπτική του… +3. Οι πιθανοί συνδυασμοί μπορούν να καθορίζουν κατά πολύ τη φετινή Σέριε Α.
Μόνο αν φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα οι πρωτοπόροι, Γιούβε και Ρόμα, θα είναι μια αγωνιστική σα να μην… έγινε. Οτιδήποτε άλλο γίνει σήμερα στις 4, θα δείξει τι θα δούμε τους υπόλοιπους μήνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: