JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μπονούτσι: "Ο Κόντε ξέρει πως να μας οδηγεί στους τίτλους"

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους που σχολίασε την τιμωρία του Αντόνιο Κόντε, πήρε το μέρος του προπονητή.
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε την Πέμπτη τόσο στο Sky Italia όσο και στους οπαδούς της Γιουβέντους μέσω του twitter καθώς οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζουν τέτοιες… συνεντεύξεις σχεδόν κάθε εβδομάδα με διαφορετικό παίκτη.

Με δεδομένο ότι έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά στην Ιταλία τις τελευταίες μέρες για την απόφαση του Κόντε να ακυρώσει το ρεπό των παικτών του μία μέρα μετά το 2-2 στην Βερόνα, οΜπονούτσι ρωτήθηκε γι’ αυτή την απόφαση του προπονητή και την στήριξε.

«Ηταν σωστό, έτσι έπρεπε να γίνει το πρωί της Δευτέρας μετά από τα λάθη που κάναμε στην Βερόνα. Ο Κόντε ακύρωσε το ρεπό μας για να μας δείξει με αυτό τον τρόπο πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι και φυσικά τα λάθη που κάναμε. Για να συνεχίσουμε στον σωστό δρόμο θα πρέπει να είμαστε ξανά… κακοί με τους αντιπάλους μας και να μην χαλαρώνουμε ποτέ. Ακολουθούμε τονΚόντε και τις αποφάσεις του γιατί έχει αποδείξει ότι ξέρει πώς να μας οδηγεί στους τίτλους», είπε για αυτό το θέμα ο Μπονούτσι, ο οποίος ρωτήθηκε και για το ποιοι είναι οι πιο δυνατοί τεχνικά και αγωνιστικά ποδοσφαιριστές με τους οποίους είναι στην ίδια ομάδα ή αντίπαλος αλλά και για τα είδωλα του πιτσιρικάς.

«Ο Πογκμπά είναι τρομερό ταλέντο, ο πιο δυνατός τεχνικά συμπαίκτης. Ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο αμυντικός που ξεχώριζα όταν ήμουν πιτσιρικάς είναι οΑλεσάντρο Νέστα και το είδωλο μου φυσικά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Για μένα ήταν όνειρο το να πάρω μεταγραφή στην Γιουβέντους και ευχαριστώ τον Κόντε για το πόσο έχει καταφέρει να με βελτιώσει σε αυτά τα 2,5 χρόνια καθώς η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, πριν έρθει ο Κόντε, ήταν η πιο δύσκολη από όλες τις απόψεις», είπε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: