JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τα σχέδια του Κόντε για το μέλλον της Γιούβε.

«Ο Ντανιέλ ήταν μια ευκαιρία στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ηθελε να έρθει στη Γιουβέντους και για να το αποδείξει μείωσε τις αποδοχές του». Ο προπονητής της «Κυρίας»Αντόνιο Κόντε, στον οποίο ανήκουν τα παραπάνω λόγια αναφορικά στη μεταγραφή του Οσβάλντο με ελεύθερο δανεισμό στους Τορινέζους, δε φανέρωσε όλη την αλήθεια στους δημοσιογράφους.
Για την ακρίβεια ο Ιταλοαργεντινός ήταν από καιρό στο μυαλό τόσο το δικό του όσο και του γενικού διευθυντή των «μπιανκονέρι» Μπέπε Μαρότα

Καταρχάς είδαν στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή με καλές προϋποθέσεις τόσο από άποψης τακτικής (στον Κόντε αρέσουν οι παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν είτε ως επιθετικοί περιοχής είτε ως δεύτεροι επιθετικοί), όσο από άποψη τεχνικής (είναι καλός με τη μπάλα), όσο και από πλευράς χαρακτήρος (ο τεχνικός των Γιουβεντίνων προτιμάει παίκτες αποφασιστικούς, μαχητές).
Πίσω από τον Οσβάλντο υπάρχει ένα καλά μελετημένο σχέδιο, το οποίο δεν είναι διάρκειας έξι μηνών όσο δηλαδή και ο δανεισμός του από τη Σαουθάμπτον. Οι πρωταθλητές Ιταλίαςτον απέκτησαν με πρόθεση να ενεργοποιήσουν τον Μάιο την οψιόν αγοράς του των 19 εκατομμυρίων ευρώ, πληρωτέα σε τρία χρόνια, εφόσον φυσικά ο ποδοσφαιριστής εκπληρώσει τις προσδοκίες τους.

Το πλάνο του Κόντε στην πραγματικότητα είναι η άφιξη του «Σίμπα» να ανάψει, να τροφοδοτήσει τον ανταγωνισμό στην επίθεση δίνοντας ανάσες στους Τέβες και Γιορέντε, παρασύροντας και τους Τζοβίνκο-Βούτσινιτς, οι οποίοι εμφανίζονται λίγο «θλιμμένοι» από την ιεραρχία. Και μελλοντικά να αλλάξει με την συμβολή του και το σύστημα και η Γιούβε να υιοθετήσει με μεγαλύτερη συνέχεια και συνέπεια το 4-3-3 ή 4-3-1-2 ή 4-2-3-1.

Ενα σύστημα δηλαδή πιο «ευρωπαϊκό», ούτως ώστε η ομάδα του να έχει του χρόνου περισσότερες φιλοδοξίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ιδέα είναι πως στην Ευρώπη το σύστημα με άμυνα των τριών δεν «προχωράει» και η αλλαγή θα δώσει στη Γιουβέντους τα κατάλληλα εφόδια ώστε να αντιμετωπίσει με διαφορετικό τρόπο την διοργάνωση.

Δεν ήταν άλλωστε παρά προ ημερών όταν ο Μαρτσέλο Λίπι αποκάλυψε πως ο Κόντε θέλει πρώτα να κερδίσει στην Ευρώπη και μετά θα φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: