JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Οι Ιταλοί πάντα πρωτοπόροι, κλέβουν την παράσταση με τις επικαλαμίδες τους.

ΙΤΑΛΙΑ
Τα πόδια των Ιταλών διεθνών στη Βραζιλία θα προστατεύονται από επικαλαμίδες που σχεδιάστηκαν στο Casale di Felino, σε μικρή απόσταση από την Πάρμα. Ο Ενρίκο Καμπάρι, πρώην συνεργάτης της Ferrari και ιδρυτής της εταιρείας Campari Compositi δημιούργησε για τους «ατζούρι» τα εν λόγω αξεσουάρ από ανθρακονήματα, τα οποία είναι υπέρ-ελαφριά και διακοσμημένα με βινιέτες που σχεδιάστηκαν από τον γραφίστα Βαλέριο Μαρίνι.
Ανάμεσα στους πελάτες του Καμπάρι είναι ποδοσφαιρικοί αστέρες από όλο τον κόσμο, ενώ ο ίδιος άρχισε να εφαρμόζει στις επικαλαμίδες την τεχνολογία της Φόρμουλα 1 από το 1994.
Η βινιέτα τώρα, η αφιερωμένη στον εθνικό εκλέκτορα Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του παρήγγειλε επικαλαμίδες, είναι αποτέλεσμα της πένας της Κιάρα Μοντανάρι.
Στις εν λόγω εικόνες ο Τζανλουίτζι Μπουφόν σχίζει το πουκάμισό του και επιδεικνύει το λογότυπο του Superman, ο Ματία Ντε Σίλιο ποζάρει μπροστά από το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο, ο Τζόρτζο Κιελίνι είναι ο Κινγκ Κονγκ, ο Λεονάρντο Μπονούτσι ο σαμουράι, ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ο μονομάχος, ο Αντρέα Μπαρτσάλι ο χτίστης, ο Αντρέα Πίρλο αναπαριστά τον Τζότο, τον ζωγράφο και αρχιτέκτονα της Φλωρεντίας, ο οποίος υπήρξε πρόδρομος της Αναγέννησης, ο Μάρκο Βεράτι είναι ταχυδακτυλουργός.
Στο τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος όλες οι επικαλαμίδες θα δημοπρατηθούν στο σάιτ Charity Stars και τα έσοδα θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Live Onlus, ο οποίος με τη σειρά του θα αγοράσει με αυτά απινιδωτές και αθλητικό-σχολικό εξοπλισμό.
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ
 ΙΤΑΛΙΑ  ΙΤΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ  ΙΤΑΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ  ΙΤΑΛΙΑ  ΙΤΑΛΙΑ  ΙΤΑΛΙΑ

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: