JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ανιέλι:«Στη Γιουβέντους η νίκη δεν είναι σημαντική, είναι το μόνο που μετράει».




Ο Αντρέα Ανιέλι τόνισε ότι το μυστικό της Γιουβέντους είναι η ταπεινότητα της και υπενθύμισε ότι για τους «μπιανκονέρι» το μόνο που μετράει είναι να νικάμε.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι «μπιανκονέρι» έκλεισαν την σεζόν με φιέστα τίτλου και ο πρόεδρος αποθέωσε προπονητή και παίκτες για όσα έχουν κάνει αυτή την τριετία, φροντίζοντας παράλληλα να… προειδοποιήσει τους αντιπάλους ότι στο Τορίνο είναι πεινασμένοι και για άλλες επιτυχίες.

«Στη Γιουβέντους το σημαντικό είναι η νίκη αλλά θα πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και τους αντιπάλους μας. Ειλικρινά δεν έχω επίθετα για να περιγράψω με ακρίβεια αυτό που πιστεύω για όσα πετύχαμε αυτή την τριετία.

Πρέπει να είμαστε όλοι ευγνώμονες σε αυτή την ομάδα, στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την ορχήστρα και στον Αντόνιο Κόντε που είναι ο μαέστρος αυτής της ορχήστρας. Η πραγματική αξία αυτής της ομάδας είναι η ταπεινότητα της.

 Η ίδια που έχουμε καθώς κάνουμε τον απολογισμό για το πώς ωριμάζουμε κάθε χρόνο. Σήμερα, η προσοχή μας είναι στραμμένη στο αύριο.Το χθες δεν μετράει, σήμερα έχουμε πείνα για την επόμενη σεζόν. Σήμερα η προσοχή είναι στραμμένη στο αύριο.

 Η νίκη είναι το μοναδικό που μετράει» είπε ο Ανιέλι, χρησιμοποιώντας και την ιστορική φράση του Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι: «Στη Γιουβέντους η νίκη δεν είναι σημαντική, είναι το μόνο που μετράει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: