JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Μέλη της Γιούβε από όλο τον κόσμο στο Juventus Stadium συναντήθηκαν με τη διοίκηση της ομάδας.

Ήρθαν από όλο τον κόσμο για να συναντηθούν με την διοίκηση της Γιουβέντους σήμερα, με την ευκαιρία της ημέρας J1897day, για τα μέλη της Γιουβέντους J1897 είχαν την ευκαιρία όχι μόνο στη γνώση, αλλά και να συνομιλήσουν με την ηγεσία της μεγάλης κυρίας, η οποία ήταν όλοι εκεί στο Juventus Stadium για μια ειδική εκδήλωση το πρωί αφιερωμένη αποκλειστικά στο πάθος τους για τον αθλητισμό. Είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον Πρόεδρο Ανιέλι και τους εκτελεστικούς διευθυντές και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις παρούσες και μελλοντικές στρατηγικές του συλλόγου.

"Είμαστε εδώ για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ μας, γιατί δεν είμαστε ξεχωριστές οντότητες, η Γιουβέντους ανήκει σε όλους μας», είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο Andrea Agnelli. «Κάθε ενέργεια που θα καλύψει αυτό το κενό, θα βρείτε σε μένα τον πρώτο σύμμαχο».

 Στη συνέχεια μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος Giuseppe Marotta: "Πίσω από μια ομάδα που κερδίζει είναι πάντα μια νικηφόρα εταιρεία. Καθήκον μας είναι να συνδυάσουμε τη βελτίωση και σύσταση της καλύτερης ομάδας με το καλύτερο προσωπικό, προπονητή, τεχνικό τιμ και τη βέλτιστη εταιρική και οικονομική ισορροπία. Η Γιουβέντους έχει γεννηθεί για να κερδίζει και εμείς πρέπει να προσπαθούμε να παίρνουμε τα περισσότερα από κάθε ανταγωνισμό, και σε αυτά τα τρία χρόνια ήμασταν σε θέση να πετύχουμε ένα ιστορικό επίτευγμα."

Ο πρόεδρος Andrea Agnelli πήρε και πάλι το λόγο λέγοντας: «Η δύναμη της Γιουβέντους προέρχεται από μια παράδοση που λίγοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά στην Ευρώπη, μια παράδοση που την κάνει πάντα να στέκεται στη κορυφή στο μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο." Και συνέχισε: "Εμείς ποτέ δεν μπορούμε να εξαλείψουμε το δόγμα που έχουμε σαν όμαδα, ότι η νίκη είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να μην ασχολούμαστε με τους άλλους. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια για το τι καταφέραμε τα τελευταία τρία χρόνια: θα πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες για τη διαχείριση της ομάδας, οι παίκτες που παίζουν στην Γιούβε και ο προπονητής Antonio Conte, εργάστηκαν σκληρά για να φτάσουν την ομάδα ψηλά, όπως επίσης και οι τεχνικοί διευθυντές που εργάστηκαν μέρα νύχτα πίσω από τις σκηνές. Και αυτό εδώ είναι που δείχνει την πραγματική αξία αυτής της ομάδας η ταπεινότητα. Όλα αυτά μαζί είναι που μας κράτησαν στην αναπτυξιακή μας πορεία. "

"Σήμερα, το βάρος πέφτει ήδη στο μέλλον: το παρελθόν δεν έχει σημασία, σήμερα είμαστε και πάλι πεινασμένοι για την επόμενη αθλητική επιτυχία", ήταν τα τελευταία λόγια της ομιλίας του προέδρου, μετά 
σε  χειροκροτήματα των οπαδών της Γιούβε που ήρθαν από κάθε γωνιά της Ιταλίας και του κόσμου.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: