JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Τον Έντερ Άλβαρες Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ καλοβλέπει η Γιουβέντους.



Είναι 21 ετών και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για εκείνον είναι αρκετοί. Ανάμεσα σε αυτούς και η Γιουβέντους, η οποία δεν έχει περιοριστεί μονάχα στο να προσθέσει το όνομά του στη λίστα με τους υπό προσεχτική παρακολούθηση παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Η «Κυρία» έχει ήδη ξεκινήσει σειρά διερευνητικών κρούσεων με τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Έντερ Άλβαρες Μπαλάντα, τον νέο κεντρικό αμυντικό που βρίσκεται στο στόχαστρο των Τορινέζων. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους νέους στον ρόλο του στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Νοτίου Αμερικής και αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο πρώην τεχνικός του, μάλιστα, Ραμόν Ντίας συνέκρινε το ταλέντο του με εκείνο του θρυλικού Ντάνιελ Πασαρέλα.

Η ποδοσφαιρική του εξέλιξη στις δύο τελευταίες σεζόν ήταν τέτοια που του χάρισε την είσοδό του στην εθνική ομάδα ανδρών της χώρας του, της Κολομβίας, με το ντεμπούτο του να γίνεται μόλις τον περασμένο Μάρτιο. Τρεις φιλικές συμμετοχές μέτρησε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έπεισε τον εθνικό εκλέκτορα Νέστορ Πέκερμαν να τον συμπεριλάβει στην 23άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Τις προάλλες στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα έμεινε στον πάγκο, με τους Σαπάτα και Γέπες να αποτελούν το δίδυμο των «καφετέρος» στο κέντρο της οπισθοφυλακής τους. Προς το παρών, γιατί το μέλλον φαίνεται να του ανήκει. Τον Σεπτέμβριο του 2013 τα ρεπορτάζ τον υποδείκνυαν ως τον αντικαταστάτη του Κάρλες Πουγιόλ στην Μπαρτσελόνα.

Στο συμβόλαιό του με τη Ρίβερ Πλέιτ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αριστεροπόδαρος, αν και έχει δείξει ότι χειρίζεται τη μπάλα καλά και με το δεξί, γεροδεμένος, δυνατός στον αέρα, ατρόμητος στα τάκλιν, ευλογημένος με επιδεξιότητα και ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: