JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Όχι σε πώληση του Βιντάλ.





Η Γιουβέντους πήρε την απόφαση της και ο ιταλικός Τύπος την ανακοινώνει σύσσωμος: Ο Αρτούρο Βιντάλ δεν πωλείται.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών ήθελαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι έτοιμη να δώσει 50 εκατ. ευρώ συν παίκτες για να πείσει τους «μπιανκονέρι» να πουν το «ναι» για την πώληση του Χιλιανού άσου. Πέραν της Ρεάλ, όμως, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται να πέρασε το μήνυμα στη Γιουβέντους ότι θα είναι πιο εύκολο να πάει στο Τορίνο ο Αλέξις Σάντσες, αν πάει στη Βαρκελώνη ο Βιντάλ.

Σε όλα αυτά, η Γιούβε απαντάει πλέον ξεκάθαρα ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Οπως αναφέρουν εφημερίδες και ιστοσελίδες σήμερα Κυριακή, ο Αντόνιο Κόντε είναι σε συνεχή επαφή με τους Μπέπε Μαρότα και Αντρέα Ανιέλι για να δουν πώς θα κινηθούν μεταγραφικά και η αποφαση που πήραν είναι ότι ο Αρτούρο θα παραμείνει κανονικά στο Τορίνο. Αυτό θέλει ο προπονητής, αυτό θέλει η διοίκηση, αυτό θέλουν οι τιφόζι, αυτό θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

«Η Γιουβέντους δεν πουλάει κανέναν εκτός κι αν μας το ζητήσει κάποιος παίκτης» είπε πριν λίγες μέρες ο Μαρότα και ο μάνατζερ του ΒιντάλΦερνάντο Φελίσεβιτς, έχει ενημερώσει τους Τορινέζους ότι ο πελάτης του δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης αφού είναι ευτυχισμένος στην Ιταλία, όπως και η σύζυγος του, που έχει πει αρκετές φορές ότι περνάει μια χαρά στο Τορίνο. Στο σημερινό ποδόσφαιρο, βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ αλλά -όπως γράφουν και οι Ιταλοί- η  δεν πουλάει τον Βιντάλ, εκτός κι αν γίνει κάποια πρόταση που θα είναι… πέρα από κάθε λογική!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: