JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ζιντάν: "Η Γιούβε με έκανε σπουδαίο".

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στο Τορίνο και δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ότι βρέθηκε και πάλι σε γιουβεντίνικο περιβάλλον.

Ο Γάλλος έπαιξε ένα ημίχρονο με την Ρεάλ και ένα με τη Γιουβέντους στο φιλικό του «Γιουβέντους Στάντιουμ» και μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις στην ιταλική τηλεόραση, ξεκινώντας από την… απόδοση του. «Στο πρώτο ημίχρονο έτρεξα αρκετά, στο δεύτερο δεν μπορούσα άλλο, δεν προπονούμαι καθημερινά όπως οι άλλοι της Ρεάλ» είπε ο «Ζιζού» και πρόσθεσε: «Δεν έρχομαι συχνά στο Τορίνο αλλά είναι πάντα μεγάλη χαρά όταν είμαι εδώ και συναντάω ξανά την Γιουβέντους και πολλούς φίλους. Η Γιούβε, άλλωστε, είναι το κλαμπ που με έκανε σπουδαίο».

Οσο για το αν θα επέστρεφε στους «μπιανκονέρι» ως προπονητής, ο Ζιντάν απάντησε: «Θα δούμε. Ο Αντόνιο (Κόντε), πάντως, κάνει φανταστική δουλειά και είναι ο προπονητής τηςΓιουβέντους».

Πηγή: Tifosi.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

η γιουβεντους σε ανεβασε εση την κατεβασες ετση πανε αυτα πηρε το προταθλημα η λατσο απο εσενα με την περουντσια θημασε που ησουν αχρηστος κε φυτησες τον αμηντηκο γιατη δεν μπορουσες να περασης κε απουληθηκες μεγαλε πεχτη