JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Και επίσημα,Γιουβέντους και Πίρλο μαζί μέχρι το 2016.





Ο Αντρέα Πίρλο και η Γιουβέντους συνεχίζουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια.

 Η συμφωνία επιτεύχθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες για ένα ποσό γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

 Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε σήμερα μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου, με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας να μετράει αντίστροφα.

Ιδού η αναγγελία της «Κυρίας»: «Η φανταστική ιστορία του Αντρέα Πίρλο στον ασπρόμαυρο σύλλογο συνεχίζεται.Ο «προφεσόρε» υπέγραψε για την ακρίβεια την ανανέωση στο συμβόλαιό του που θα τον συνδέσει με τη Γιουβέντους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.

Ήταν 24 Μαΐου, 2011, όταν ανακοινώθηκε η απόκτησή του και ο «σκηνοθέτης» παρουσιάστηκε στους οπαδούς με αυτά τα λόγια: «Δε βλέπω την ώρα να επιστρέψω στις νίκες με αυτά τα χρώματα. 

Είμαι βέβαιος ότι στο γήπεδο θα ανταποδώσω την καλή αίσθηση που έχω λάβει αυτές τις μέρες, με τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και ελπίζουμε σε κάποιες καλές νίκες». Κράτησε τον λόγο του, παίρνοντας την ομάδα από το χέρι και συνοδεύοντάς την προς την ιστορία.

Το έκανε με τον δικό του τρόπο, με την διακριτικότητα και την ταπεινότητα του πρωταθλητή που βγάζει στο γήπεδο, με το παιχνίδι του να κινείται ανάμεσα σε μια ματιά στους συντρόφους του και την μπάλα, ένα ήσυχο νεύμα του κεφαλιού και μια μαγεία.«Εξολκέας» στη μέση του γηπέδου, καταστροφικός για τους αντιπάλους, με αυτόν στο «δωμάτιο ελέγχου» ήρθαν τρεις συνεχόμενοι τίτλοι πρωταθλήματος και δύο ιταλικά Σούπερ Καπ.

Για 131 αγώνες ο Αντρέα Πίρλο υπήρξε το επίκεντρο του παιχνιδιού, το κομβικό σημείο από το οποίο προερχόταν κάθε δράση, υπογράφοντας έξι βαλλιστικά αριστουργήματα στη σεζόν (σ.σ. εννοεί τα γκολ με απευθείας χτύπημα φάουλ) και 14 γκολ συνολικά. Στα τρία χρόνια του στον σύλλογο έχει δείξει στους συμπαίκτες του τον δρόμο προς το γκολ για 30 φορές (εννοεί τις ασίστ), αγγίζοντας πάνω από μία φορά τη μπάλα στο λεπτό (11.551 αγγίγματα της μπάλας, σε σύγκριση με τα 11.344 λεπτά συμμετοχής στο γήπεδο), με ποσοστό επιτυχίας στις πάσες που φτάνει σχεδόν το 90.

Αριθμοί που θα ήταν επιστημονικής φαντασίας για τον οποιονδήποτε. Για τον «προφεσόρε», όμως, είναι ο κανόνας. Και το μάθημα συνεχίζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: