JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Νέα πρόταση της Γιούβε για τον Μοράτα.




Στα μέσα Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν και τότε ο Αντόνιο Κόντε θέλει να έχει ξεκάθαρες ιδέες για το ρόστερ της «Κυρίας». 

Ένα πρώτο σπριντάρισμα αναμένεται άμεσα στην υπόθεση του Άλβαρο Μοράτα. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport για τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει… πατήσει πόδι δηλώνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή του για την ομάδα των «μπιανκονέρι», είναι έτοιμη η τελευταία πραγματική ρελάνς των τορινέζων.

Οι γιουβεντίνοι ανεβάζουν την προσφορά τους στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υποδεικνύεται ότι θα είναι η εξής: Δύο ή τρία εκατομμύρια τώρα δανεισμός και οψιόν αγοράς στο σύνολο 20 εκατομμύρια Ευρώ (στην ενεργοποίησή της δηλαδή θα αφαιρεθεί το ποσό που θα δοθεί αρχικά για τον δανεισμό), συν την οψιόν που ήθελε από την αρχή η «βασίλισσα», της επαναγοράς δηλαδή του ποδοσφαιριστή, η οποία προσδιορίζεται γύρω στα 25 εκατομμύρια Ευρώ.

Ο δικηγόρος Τζουζέπε Μπότσο, που εκπροσωπεί τον παίκτη στην Ιταλία και έχει αναλάβει την διαπραγμάτευση με τους μαδριλένους κατ’ εντολή της Γιουβέντους αναμένεται εκ νέου στα γραφεία των Ισπανών συνοδεία και πάλι του ατζέντη του Μοράτα, Χουάνμα Λόπεθ για να μεταφέρει την καινούργια προσφορά των Ιταλών. Ο ίδιος ο Μπότσο είχε τοποθετηθεί τις προηγούμενες ημέρες ότι στην εν λόγω υπόθεση Μοράτα-Γιουβέντους τα πράγματα είχαν ακινητοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: