JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τα μάτια της στον Ραμπιό έχει στραμμένα η Γιούβε.



Μετά τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, η Γιουβέντους ετοιμάζεται να επιτεθεί σε ένα ακόμη… περιουσιακό στοιχείο της Παρί Σεν Ζερμέν. Το ενδιαφέρον της «Κυρίας» για τον κεντρικό μέσο Αντριάν Ραμπιό χρονολογείται πάνω από ένα χρόνο, αλλά σύμφωνα με διαρροές από Γαλλία μεριά οι τορινέζοι αποφάσισαν να αυξήσουν την πίεση.

Τη στρατηγική τους ενισχύει το γεγονός ότι ο 19χρονος, ο οποίος δια χειρός Κάρλο Αντσελότι και Λεονάρντο προωθήθηκε το 2012 από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου, ενώ στην σεζόν που μας πέρασε 2013-14 είχε 25 συμμετοχές και 2 γκολ με τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο, δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους.

Η μητέρα του που είναι και η μάνατζέρ του -η κυρία Βερονίκ- επιμένει στην αντιπαράθεση με την διοίκηση των εμίρηδων. Η κυρία Ραμπιό απέρριψε νέα πρόταση των τελευταίων για επέκταση της συνεργασίας του γιου της με την ομάδα του Παρισιού (τριετές συμβόλαιο με αύξηση στις αποδοχές), αποφασισμένη να βρει μια ομάδα που θα ποντάρει δυνατά στον γιο της.
«Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πιστεύει στους νέους που έχουν μεγαλώσει στο φυτώριό της. Αναζητώ ένα πρότζεκτ, στο οποίο ο Αντριάν θα είναι στο κέντρο του. Στο Παρίσι ή οπουδήποτε αλλού», έχει επαναλάβει η μαντάμ Βερονίκ αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να ευχαριστήσει την μητέρα-ατζέντη, αλλά δεν είναι η μόνη που έχει… κλείσει το μάτι προς την διεύθυνση του 19χρονου.

Ο Ραμπιό έχει τραβήξει την προσοχή πάρα πολλών συλλόγων της Ευρώπης, με τον σημαντικότερο ανταγωνισμό για τους «μπιανκονέρι» να έρχεται από την Αγγλία εκεί όπου ΆρσεναλΛίβερπουλΤσέλσιΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜάντσεστερ Σίτι έχουν όλες τους κινηθεί για την απόκτησή του. Τι είναι αυτό που σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τη Γαλλία δίνει στους Γιουβεντίνους το προβάδισμα έναντι των άλλων συλλόγων; 

Η κυρία Βερονίκ έχει εκτιμήσει τη στάση τηςΓιούβε και του Αντόνιο Κόντε με τον Πολ Πογκμπά, στον οποίο πόνταρε παρά το νεαρό της ηλικίας του και επιβεβαιώθηκε εκ νέου ότι ο ιταλικός σύλλογος επενδύει στα ταλέντα με την απόκτηση του 18χρονου Κομάν.
Το παράδειγμα δε, του Πογκμπά, ο οποίος μέσα σε δύο σεζόν κέρδισε φανέλα βασικού στην εθνική ανδρών της Γαλλίας είναι ζηλευτό για τον Ραμπιό, το συμβόλαιο του οποίου στην Παρί λήγει το 2015, με τον Μαρότα να επιχειρεί με πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ να τον αποκτήσει από τώρα χωρίς να χρειαστεί να περιμένει μέχρι του χρόνου. Αν και μετά από ότι της συνέβη με τον Κομάν, δύσκολα η γαλλική ομάδα θα στρώσει το κόκκινο χαλί στους Τορινέζους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: