JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Μοράτα.

Ο Κάρλο Αντσελότι με δήλωσή του άνοιξε τον δρόμο για την αποχώρηση του Αλβάρο Μοράτα και η Γιουβέντους τώρα θα επιχειρήσει να κλείσει την διαπραγμάτευση. Οι διοικούντες της «Κυρίας» κοστολογούν τον επιθετικό στα 15 εκατομμύρια ευρώ απέναντι στα 30 που ζητάει η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχοντας με το μέρος τους την έντονη επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με συνέπεια σε μια άλλη ομάδα, η διπλωματία των «μπιανκονέρι» δουλεύει τις τελευταίες ώρες για να πετύχει το «ok» της «βασίλισσας».
Τις επόμενες μέρες Μαρότα και Παράτιτσι θα συναντηθούν εκ νέου με τον μάνατζερ του ΜοράταΧουάνμα Λόπεθ, ο οποίος εκπροσωπείται στην Ιταλία από τον Μπέπε Μπότσο, για να καθορίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της δικής τους συμφωνίας.
Ο 21χρονος μπόρεσε να πιέσει την κατάσταση και να πετύχει το πράσινο φως για την απομάκρυνσή του από τους μαδριλένους χάρις στο γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2015 και ο ίδιος έχει επαναλάβει ότι δεν προτίθεται να το ανανεώσει. Ανησυχώντας μήπως χάσει τον έλεγχο του ποδοσφαιριστή ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ -γνωρίζοντας από την άλλη τις τεράστιες δυνατότητες του Μοράτα, αλλά και την τεχνική και οικονομική του αξία, οι οποίες από τώρα είναι άνω του μέσου- δεν σκόπευε και δεν σκοπεύει να έρθει σε απευθείας ρήξη με την πλευρά του παίκτη.

Στη Μαδρίτη θεωρούν πως η καλύτερη λύση στο θέμα του Μοράτα είναι να τον δώσουν, δημιουργώντας, ωστόσο, γύρω του ένα προστατευτικό… κελί σαν αυτό που είχε σχεδιάσει ο σύλλογος στην περίπτωση του Ντάνιελ Καρβαχάλ. Τι είχε συμβεί τότε. Ο Πέρεθ είχε δώσει στη Λεβερκούζεν το 2012 τον δεξιό μπακ, διατηρώντας, ωστόσο, στο συμβόλαιο το δικαίωμα της επανάκτησης του ποδοσφαιριστή ένα χρόνο μετά έναντι καθορισμένου ποσού (πράγμα που εντέλει έγινε), πληρώνοντας στους Γερμανούς τα 6 εκατομμύρια που είχαν δώσει οι τελευταίοι για να τον κάνουν δικό τους συν άλλες 500.000 ευρώ σαν ένα είδος πριμ ποδοσφαιρικής εξέλιξης.

Μια παρόμοια επιχείρηση φέρεται να θέλει ο ισχυρός άνδρας των «μπλάνκος» και τώρα για τον Μοράτα. Ή λοιπόν να τον δώσει δανεικό -για δύο χρόνια έναντι 2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν μέσω μπόνους απόδοσης- με οψιόν αγοράς, αλλά διατηρώντας για την Ρεάλ Μαδρίτης το δικαίωμα της επαναπόκτησής του.

Σε αυτή βέβαια, την περίπτωση απαιτείται πρώτα ο Μοράτα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους μαδριλένους και πέρα από το 2015. Ή ο δεύτερος δρόμος είναι να τον πουλήσει, αλλά ενσωματώνοντας στο συμβόλαιο μια ρήτρα την οποία θα υπογράψουν όλες οι πλευρές σύμφωνα με την οποία η «βασίλισσα» θα μπορέσει να τον αγοράσει πίσω εντός της επόμενης διετίας έναντι ενός ποσού (θα είναι μεγαλύτερο της πώλησης), το οποίο θα οριστεί στη ρήτρα.

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: