JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Επιμένει η Γιουβέντους έντονα για την απόκτηση του Σάντσες.



Τώρα υπάρχει και η πρόταση, την οποία η Γιουβέντους έστειλε στην Μπαρτσελόνα διαμέσου του μάνατζερ του Αλέξις ΣάντσεςΦερνάντο Φελίτσεβιτς: 20 εκατομμύρια ευρώ διαμήνυσε η «Κυρία» στους Καταλανούς ότι προσφέρει για την απόκτηση του επιθετικού και πρόκειται για μια μέση οδό ανάμεσα στα 15-18 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία γινόταν λόγος από την πλευρά των Τορινέζων και στα 25 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσαν οι «μπλαουγκράνα».

Οι δε, όροι αποπληρωμής τέθηκαν από τους «μπιανκονέρι» ως εξής: 8 εκατομμύρια ευρώ τώρα και 12 εκατομμύρια ευρώ σε ένα χρόνο από τώρα. Αν οι Ισπανοί αποδεχτούν, ο γενικός διευθυντής Μπέπε Μαρότα είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για να κλείσει και επίσημα την συμφωνία, δεδομένου ότι με τον 24χρονο Χιλιανό ο ιταλικός σύλλογος τα έχει βρει.

Η εντύπωση, πάντως, είναι σύμφωνα με την Tuttosport ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, ότι οι διοικούντες των πρωταθλητών Ιταλίας το γνωρίζουν αυτό και ότι η τελευταία τους τούτη κίνηση είναι για να αναγκάσουν την αντίπαλη διοίκηση να ανοίξει επίσημα τα χαρτιά της στο τραπέζι. Το ιταλικό έντυπο επισημαίνει ακόμη ότι δύσκολα η εν λόγο οικονομική πρόταση από την πλευρά της Γιούβε θα ανέβει, γιατί ο Μαρότα αυτή τη στιγμή με τα 20 εκατ. ευρώ έπιασε την απόλυτη τιμή. Υπάρχουν τα 8-10 εκατομμύρια ευρώ από την μεταγραφή του Ιμόμπιλε συν τα άλλα που θα έρθουν από τις αποχωρήσεις των Βούτσινιτς καιΚουαλιαρέλα.

Ο Κόντε είναι γνωστό ότι έχει βάλει τον Σάντσες στην πρώτη θέση της λίστας με τις προτιμήσεις του. Με τον Χιλιανό ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργήσει μια επιθετική τρίαινα και να δώσει εκείνο το απρόβλεπτο στην επίθεση της «Κυρίας», κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χιλιανός με τον Τέβες και τον Γιορέντε ή τον Μοράτα θα συμπληρώσουν μια πραγματικά εξαιρετική γραμμή. Κόντε και Σάντσες μίλησαν τηλεφωνικά πριν την αναχώρηση του ποδοσφαιριστή για το Μουντιάλ και ο διάλογος ήταν εποικοδομητικός.

Η εντύπωση είναι ότι στο τέλος η μεταγραφή θα γίνει γιατί ο 24χρονος επιθετικός θέλει τη Γιουβέντους. Τον φλερτάρει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά έχει ελάχιστες πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της και γιατί ο Σάντσες δεν τρελαίνεται στην ιδέα να ζήσει στην Αγγλία και γιατί οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα συμμετάσχουν σε καμιά ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο παίκτης θέλει τους Τορινέζους και τόσο οι μάνατζέρ του όσο και η Μπαρτσελόνα το γνωρίζουν όπως ξέρουν ότι αν δεν ικανοποιηθεί θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας. 

Ο νέος τεχνικός της «Μπάρτσα»Λουίς Ενρίκε δεν τον θεωρεί αναντικατάστατο. Μαζί με τους Μέσι και Νεϊμάρ θέλει έναν δυνατό φορ, τύπου Γιορέντε.

 Ο Μαρότα, που έναν χρόνο πριν απέκτησε τον Ισπανό στράικερ με ελεύθερη μεταγραφή τον αξιολογεί στα 25 εκατομμύρια ευρώ και τον δίνει μονάχα μπροστά σε μια τέτοια πρόταση.

Αν και από την μεριά της Γιουβέντους οι διοικούντες θέλουν να κρατήσουν εκτός τον Γιορέντε από τις συζητήσεις για τον Σάντσες και δεν προτίθενται να δώσουν το πράσινο φως σε μια ανταλλαγή. Θα τα καταφέρουν; Η διαπραγμάτευση μπήκε στην πιο κρίσιμη φάση της και μένει να το δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: