JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Σενάρια ανταλλαγής Βιντάλ-Ντι Μαρία,ακούγονται σε Ιταλία και Ισπανία.



Ο Κάρλο Αντσελότι από το περασμένο καλοκαίρι κιόλας ζήτησε από τον πρόεδρο της Ρεάλ ΜαδρίτηςΦλορεντίνο Πέρεθ, την απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ από τη Γιουβέντους μιας και σύμφωνα με τη λογική του μονάχα ο Χιλιανός μπορεί να προσφέρει την ισορροπία που αναζητά ο Ιταλός τεχνικός στη μεσαία γραμμή και γενικότερα στο παιχνίδι της «βασίλισσας».

Σε μια από τις πολλές συζητήσεις που είχαν οι «μπιανκονέρι» με τους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αλβαρο Μοράτα, εμφανίστηκε και το όνομα του Βιντάλ με πρόταση από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης ο νεαρός Ισπανός στράικερ να δοθεί ως αντάλλαγμα για τον Χιλιανό. Η Γιουβέντους αρνήθηκε.


Αφενός υπάρχει το βέτο του Αντόνιο Κόντε στην διοίκηση για την περίπτωση του, αφετέρου στην ομάδα του Τορίνο δε θα μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων παραχώρησης ενός εκ των πιο «καυτών» ονομάτων της μεταγραφικής περιόδου μ’ έναν ποδοσφαιριστή που ήταν η τρίτη επιλογή στην επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εξ’ ου και ο Μπέπε Μαρότα πρώτα θέλησε να διαχωρίσει τις δύο υποθέσεις και έπειτα πέταξε τη δική του πρόταση στο τραπέζι: «Για να πάρετε τον Βιντάλ πρέπει να μας δώσετε τον Ντι Μαρία»

Η κίνηση έχει δύο ερμηνείες. Την πρακτική: Ο Ανχελ Ντι Μαρία έπαιξε τον ρόλο που προόριζε ο Αντσελότι για τον Βιντάλ στη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αφού προηγουμένως είχε δοκιμαστεί εκεί στην εθνική Αργεντινής. Αν και δεν είναι το ίδιο, σ’ αυτή την περίπτωση μοιάζει με μια αλλαγή προσώπων.

Διαφορετικά ερμηνεύεται ως μια καλή μανούβρα του Μαρότα για να κρατήσει μακριά τη Ρεάλ από τον Βιντάλ καθώς ο Ντι Μαρία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, ήταν ένας από τους παίκτες-κλειδιά των «μπλάνκος» στην πορεία τους προς την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής και ένας εκ των καλύτερων συνεργατών του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά και την απομάκρυνση του Μεσούτ Εζίλ πέρυσι δεν θέλει να χάσει κι άλλον πολύτιμο τροφοδότη.

Ο Αντσελότι δε θα συναινούσε εύκολα σε μια τέτοια κίνηση δεδομένου πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ντι Μαρία τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση. Βέβαια μια παράμετρος που μπορεί να αλλάξει την εξίσωση είναι η τάση για ανανέωση και γενναία αύξηση που μπορεί να παρουσιάσει ο Ντι Μαρία μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ειδικά αν πραγματοποιήσει καλό τουρνουά.

Ο Αργεντινός δε, από το Μπέλο Οριζόντε όπου βρίσκεται η αποστολή της Αργεντινής σημείωσε: «Εγώ στη Γιουβέντους; Δεν γνωρίζω τίποτα, αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο και το έχω μεταφέρει στον ατζέντη μου. Ασχολείται εκείνος με τέτοια ζητήματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: