JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τόνι«Ο Ιτούρμπε με ρωτάει συνέχεια για τη Γιουβέντους»




Η συζήτηση της Tuttosport με τον Λούκα Τόνι έβγαλε το αποκαλούμενο στους δημοσιογραφικούς κύκλους… λαβράκι. Ο Χουάν Ιτούρμπε ζήτησε από τον Ιταλό επιθετικό και συμπαίκτη του στην Ελλάς Βερόνα πληροφορίες για τη Γιουβέντους.

«Με ρωτάει συνέχεια για τη Γιουβέντους, για το περιβάλλον στην ομάδα, για τον Κόντε. Εγώ του απάντησα ότι η Ελλάς Βερόνα είναι ένας οργανωμένος σύλλογος, αλλά οι “μπιανκονέρι” είναι από άλλο πλανήτη», αποκάλυψε ο 37χρονος στράικερ, ο οποίος ανήκε στους Τορινέζους, από τον Ιανουάριο του 2011 ως τον Ιανουάριο του 2012 και συνέχισε: «αναφορικά στις προπονήσεις του Κόντε του είπα ότι τρέχεις πολύ, αλλά μετά την Κυριακή έχεις τις διπλάσιες αντοχές από τους αντιπάλους. 

Εγώ με τον Κόντε τους πέντε μήνες στην ομάδα δεν έπαιξα, αλλά σαν προπονητή τον εκτιμώ πάρα πολύ. Έχω δει ελάχιστους τεχνικούς να δουλεύουν όπως αυτός στο γήπεδο. 

Είναι εξαιρετικός και σε διδάσκει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τόνι, ο οποίος με τον 21χρονο Ιτούρμπε έχει μια σχέση μεγάλου-μικρού αδελφού, με τον Αργεντινό επιθετικό να τον συμβουλεύεται ποδοσφαιρικά και να ακούει όσα έχει να του πει ο έμπειρος συμπαίκτης του.

Ο μάνατζερ του τώρα Γκουστάβο Μασκάρντι, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ισπανία για άλλες δουλειές όπως υποστήριξε, θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία όπου και θα υπάρξουν συναντήσεις με τις ιταλικές ομάδες -ΓιουβέντουςΜίλανΡόμα- που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη του.

 Διεμήνυσε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί την διοίκηση των Βερονέζι και δήλωσε πως αναφορικά στους Ρωμαίους τις τελευταίες ημέρες δεν έχει επαφή με τον φίλο του όπως αποκάλεσε τον αθλητικό τους διευθυντή Βάλτερ Σαμπατίνι.

Όσο για τις άλλες δύο, η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι τοποθετήθηκε τις τελευταίες ώρες ότι ο πατέρας της και ο Γκαλιάνι διαπραγματεύονται τον ποδοσφαιριστή, με τους «ροσονέρι» να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μετρητά, αλλά ζητούν χρόνο προκειμένου πρώτα να κάνουν ταμείο από τις δικές τους αποχωρήσεις παικτών.

Από την άλλη οι Γιουβεντίνοι θέλουν να κατεβάσουν το χρηματικό ποσό που ζητούν οι «σκαλιτζέρι» προσφέροντας ανθρώπινα ανταλλάγματα. Όλες τους, ωστόσο, γνωρίζουν ότι λόγο στην μεταγραφή εκτός από τον σύλλογο της Ελλάς Βερόνα θα έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: