JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Αν ο Νταβίντ Λουίζ κοστίζει 60 εκ. ο Βιντάλ πόσο;

Μπορεί στην Ρεάλ να ονειρεύονται τον Αρτούρο Βιντάλ αλλά η Γιουβέντους επιχείρησε να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας και τον... Νταβίντ Λουίζ.
Οι διοικήσεις των δύο ομάδων είναι σε συνεχείς επαφές τις τελευταίες μέρες λόγω του αγώνα των θρύλων που θα γίνει την Δευτέρα στο Juventus Stadium και οι Μαδριλένοι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον Βιντάλ. Η Ρεάλ, σύμφωνα με Ισπανούς και Ιταλούς, πέρασε το μήνυμα ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ συν παίκτη αλλά το δικό της μήνυμα πέρασε και η Γιουβέντους, θέλοντας να βάλει τέλος στις συζητήσεις.
«Αν ένας αμυντικός πωλείται με 60 εκατ. ευρώ τότε ο Αρτούρο που είναι στην ίδια ηλικία με τον Νταβίντ Λουίζ, είναι μέσος, παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, σκοράρει σαν επιθετικός και έχει παίξει με επιτυχία και σαν κεντρικός αμυντικός, πόσο κοστολογείται;».
Οι Ανιέλι και Μαρότα δεν συζητούν -εκτός κι αν γίνει μια εξωφρενική πρόταση- για πώληση του Βιντάλ καθώς ο Κόντε τους έχει ενημερώσει ότι δεν το διανοείται καν για τον συγκεκριμένο παίκτη, ο μάνατζερ του Χιλιανού φέρεται να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της πρωταθλήτριας Ιταλίας ότι ο παίκτης δεν σκέφτεται την μεταγραφή ενώ αυτή την στιγμή υπάρχει διαφορά και σε ό,τι αφορά το θέμα του Αλβάρο Μοράτα. Ο 21χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τους Μπιανκονέρι αλλά οι όροι που θέλει να βάλει η Ρεάλ δεν γίνονται αποδεκτοί από τους Τορινέζους. Οι Ισπανοί ζήτησαν αρχικά 20 εκατ. ευρώ για να τον δώσουν με μεταγραφή και να προβλέπεται όρος για να τον πάρουν πίσω, με την απάντηση να είναι αρνητική. Η Γιουβέντους πρότεινε δανεισμό με οψιόν αγοράς, η Ρεάλ επέμεινε να υπάρχει ρήτρα με την οποία θα μπορεί να τον πάρει πίσω όταν το θέλει και ο Μαρότα ανταπάντησε ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο δανεισμός θα πρέπει να είναι χωρίς λεφτά και η ρήτρα απόκτησης του για τη Γιουβέντους σχετικά χαμηλή. 

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: