JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μαρότα: "Η εθνική έπαιξε καλύτερα απ' ότι περιμέναμε"

Ο Μπέπε Μαρότα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Τζανλουίτζι Μπουφόν και στην απόδοση των παικτών της Γιουβέντους κόντρα στην Αγγλία.

Ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα» απουσίασε λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με τους Αγγλους και ο Μαρότα σε δηλώσεις του είπε: «Υπάρχει η ανησυχία που πρέπει να υπάρχει όταν μιλάμε για τον Μπουφόν αλλά νομίζω πως ο Σιρίγκου τον αντικατέστησε καλά, αν και ο Τζίτζι είναι κάτι διαφορετικό και το σωστό είναι να αποθεραπευθεί πλήρως για να είναι απολύτως έτοιμος».
Από εκεί και πέρα, ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» σχολίασε και το εκπληκτικό φάουλ-δοκάρι του Αντρέα Πίρλο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης: 

«Είναι αυτές οι διάσημες εκτελέσεις του Αντρέα. Οποιος τον ξέρει, ξέρει ότι είναι μέσα στο ρεπερτόριο του. Καλοί ήταν και οι ΜαρκίσιοΜπαρτσάλι και Κιελίνι αλλά θέλω να πω ότι όλη η εθνική τα πήγε πολύ καλά, σίγουρα καλύτερα από ό,τι περιμέναμε σε αυτό το πρώτο ματς».

Για τον Μπουφόν, πάντως, η ανησυχία του Μαρότα, όπως και γενικά των Ιταλών, δε θα κρατήσει πολύ αφού οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ είναι ότι θα είναι έτοιμος από το προσεχές ματς με την Κόστα Ρίκα.

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: