JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Οι Τούρκοι γράφουν ότι ο Ντρογκμπά έκλεισε στη Γιουβέντους.



Έχει βουίξει η Τουρκία και οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες  της χώρας,με τίτλους όπως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά φέρνει γκολ Τσάμπιονς Λιγκ στην Γιουβέντους

Σαν βόμβα έπεσε στην Ιταλία η είδηση από τους γείτονες Τούρκους ότι ο πρώην επιθετικός της Γαλατασαράι συμφώνησε με την «Κυρία» σε διετές συμβόλαιο έναντι 4,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Η υπογραφή γράφουν οι Τούρκοι θα μπει με το τέλος του Μουντιάλ.Αρχικά τα προβλήματα είχαν εντοπιστεί στις απολαβές και την διάρκεια του συμβολαίου. Επίσης και η παραμονή του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία των Τορινέζων,που στις αρχικές επαφές των δύο πλευρών δεν ήταν ακόμη δεδομένη, είχαν δημιουργήσει αμφιβολίες στον επιθετικό της Ακτής Ελεφαντοστού,ο οποίος παράλληλα περίμενε και την κίνηση από Τσέλσι μεριά του μαέστρου του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι επαφές συνεχίστηκαν με τους «μπιανκονέρι»,(όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Τούρκων),του χρόνου θα δώσουν προτεραιότητα στην Ευρώπη. 

Και για τους Τούρκους αυτές οι συνομιλίες οδήγησαν στην συμφωνία, την οποία ο Τύπος τους ανήγγειλε με τίτλους όπως ότι παρά τα 36 του χρόνια ο Ντρογκμπά θα είναι το επόμενο αστέρι της Σέριε Α.

Στην Ιταλία τώρα συμφωνούν  ότι ο Ντρογκμπά θα δώσει εμπειρία και ποιότητα στη Γιούβε κυρίως στην Ευρώπη και περισσότερο από ότι στο Καμπιονάτο, συμφωνούν επίσης ότι ο Ντρογκμπά είναι ο ιδανικός… ώμος για τον Κάρλος Τέβες και τα δικά τους ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι συνεχείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: