JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες έναρξης της Serie A και του Coppa Italia.

Τις ημερομηνίες της σεζόν 2014-15, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ανακοίνωσε η ιταλική Λέγκα.

Μπορεί όλος ο πλανήτης να κινείται σε ρυθμό Μουντιάλ αλλά το ποδόσφαιρο δεν σταματάει εκεί. Ετσι, στη Λέγκα αποφάσισαν και ανακοίνωσαν το καλεντάρι της νέας αγωνιστικής περιόδου, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κόπα Ιτάλια.

Η Σέριε Α 2014-15, λοιπόν, θα αρχίσει στις 31 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου 2015. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα είναι τέσσερις (24 Σεπτεμβρίου, 29 Οκτωβρίου, 6 Ιανουαρίου, 29 Απριλίου) ενώ συνολικά είναι έξι οι διακοπές, τέσσερις για την εθνική ομάδα και δύο για τις γιορτές των Χριστουγέννων (7 Σεπτεμβρίου, 12 Οκτωβρίου, 16 Νοεμβρίου, 28 Δεκεμβρίου, 4 Ιανουαρίου, 29 Μαρτίου).

Σε ό,τι αφορά το κύπελλο, ο πρώτος προκριματικός είναι στις 10 Αυγούστου, ο δεύτερος στις 17 Αυγούστου, ο τρίτος στις 24 Αυγούστου και ο τέταρτος στις 3 Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα, με την συμμετοχή και των μεγάλων ονομάτων, η φάση των «16» θα γίνει στις 14/1/15, οι προημιτελικοί στις 4/2/15, οι πρώτοι ημιτελικοί στις 4/3/15 και οι επαναληπτικοί στις 8/4/15. Οσο για τον τελικό, θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου 2015.

Τέλος, σχετικά με το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους και την κυπελλούχο Νάπολι, αποφασίστηκε να γίνει -όπως είχε προαναγγελθεί- στις 23 Δεκεμβρίου αφού οι «παρτενοπέι» ζήτησαν να μην γίνει τον Αύγουστο λόγω των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και οι «μπιανκονέρι» συμφώνησαν. Το πού θα γίνει, θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: