JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Αυτός ο Μπουφόν είναι φαινόμενο.

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ετοιμάζεται για το πέμπτο Μουντιάλ της καριέρας του και ελπίζει να εμφανιστεί στη Βραζιλία σαν… Σούπερμαν!

Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Four Four Two, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν στα ιταλικά ΜΜΕ. Ο Μπουφόν, που έχει φωτογραφηθεί σανΣούπερμαν -όπως τον αποκαλούσαν άλλωστε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του- αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πέναλτι, για τα οποία έχει ακούσει διάφορα κατά καιρούς.

«Ποτέ δεν χαλαρώνω όταν μιλάμε για πέναλτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχεις 50% πιθανότητες να αποκρούσεις και άλλες τόσες να δεις την μπάλα στα δίχτυα. Εγώ είμαι από αυτούς που μια-δυο αποκρούσεις τις κάνουν. Αν δεν συμβεί, όμως, η κριτική είναι πάντα σκληρή από όλους. Προφανώς, επομένως, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να πας στα πέναλτι» είπε ο πορτιέρε τηςΓιουβέντους, ο οποίος αναφέρθηκε και σε άλλους δύο συναδέλφους του.

«Μου αρέσει ο Χαρτ της Αγγλίας, είναι ακόμη νέος και μπορεί να γίνει σπουδαίος τερματοφύλακας. Από τους υπόλοιπους, εκτιμώ πολύ τον Βέλγο (Κουρτουά)». Οσο για το ποσό-ρεκόρ για τερματοφύλακα, ρεκόρ που δεν έχει καταρριφθεί ακόμη, που πλήρωσε η Γιούβε για να τον αποκτήσει το 2001, ο Μπουφόν λέει: «Αυτά τα λεφτά δόθηκαν επειδή όταν είχαν έρθει να με δουν στην Πάρμα είπαν: Αυτός ο Μπουφόν είναι φαινόμενο», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: