JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ανησυχία για Βιντάλ.




Απευθείας από τη Χιλή χτύπησε ο συναγερμός αναφορικά στην φυσική κατάσταση του Αρτούρο Βιντάλ. Ο καθηγητής Ραμόν Κουγάτ, ο οποίος χειρούργησε τον μέσο της Γιουβέντους στις 6 Μαΐου, προειδοποίησε με συνέντευξή του στη χιλιανή εφημερίδα El Mercurio ότι ο κίνδυνος υποτροπής για τον διεθνή άσσο είναι όντως παρόν.

«Εάν ο Βιντάλ παίξει πριν από τις 7 Ιουλίου ή το νωρίτερο δύο μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση στο μηνίσκο στο δεξί του γόνατο, ρισκάρει με υποτροπή. Τέσσερις ή έξι εβδομάδες για την ανάκτηση του έσω μηνίσκου είναι κατάλληλος χρόνος. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, που πρόκειται για έξω μηνίσκο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή», επεσήμανε ο ειδικός.

Πριν την τοποθέτησή του, τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της Χιλής έδιναν τον Βιντάλ έτοιμο για το πρώτο παιχνίδι της εθνικής του την Παρασκευή στις 13 του μηνός ενάντια στην Αυστραλία, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο εθνικός εκλέκτορας Χόρχε Σαμπαόλι πριν από δύο ημέρες: «Η ανάρρωσή του μας εκπλήσσει, ο Βιντάλ είναι ένας παίκτης με μια φυσική και πνευματική δυναμική άνω του μέσου όρου. Ήδη δουλεύει με την μπάλα και για να αντιληφθούμε αν μπορούμε να υπολογίζουμε σ’ αυτόν από το ματς με την Αυστραλία ακόμη θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της αποκατάστασής του» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το καμπανάκι, ωστόσο, που χτύπησε ο Ραμόν Κουγάτ φρενάρει την αισιοδοξία εντός των «κόκκινων» και θέτει ειδικά σε υψηλή επιφυλακή ολόκληρο το περιβάλλον της Γιουβέντους, η οποία παρακολουθεί την ιστορία και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το ιατρικό τιμ της εθνικής της Χιλής. Εκφράζεται δε, η ελπίδα ότι -προς το συμφέρον όλων- το θέμα θα προχωρήσει με την απαραίτητη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: