JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ορος αντί-Γιουβέντους για Γιόβετιτς!

Ειδικό όρο στο συμβόλαιο του Στέφαν Γιόβετιτς να μην πάει στη Γιουβέντους το επόμενο καλοκαίρι σκέφτεται να προσθέσει η Φιορεντίνα, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport». Ο λόγος η εμπλοκή της πρωταθλήτριας Ιταλίας στην απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από τους «βιόλα».

Οι δύο ιταλικές ομάδες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το περασμένο καλοκαίρι αλλά η ομάδα της Τοσκάνης απέρριψε πρόταση 25 εκατ. ευρώ από τους «μπιανκονέρι» για τον Μαυροβούνιο.


Οι σχέσεις των δύο συλλόγων σύμφωνα με το δημοσίευμα ποτέ δεν ήταν καλές αλλά η περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ήρθε να τις πυροδοτήσει και πάλι.


Η πλευρά της Φιορεντίνα κατηγορεί τη Γιουβέντους για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στις συζητήσεις της με τον τότε επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την ίδια ώρα οι Τορινέζοι επιμένουν ότι «ενόχλησαν» τον Βούλγαρο μόνο όταν οι συζητήσεις με τους «βιόλα» σταμάτησαν. Βέβαια όλα αυτά μάταια καθώς ως γνωστόν ο Μπερμπάτοφ κατέληξε στη Φούλαμ.


Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα η Φιορεντίνα, δεν πρόκειται να αφήσει αυτό να περάσει έτσι και θέλει να προσθέσει ένα ειδικό όρο στο συμβόλαιο του Γιόβετιτς ώστε να μη μεταγραφεί το επόμενο καλοκαίρι στη «μεγάλη κυρία».


Αυτό αν τελικά γίνει, θα καταστήσει αδύνατη τη μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού στη «Γιούβε», ακόμη και αν καταβληθεί η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη που ανέρχεται στα 40 εκατ.ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: