JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Carrera: "O Gigi μας κράτησε στο παιχνίδι"


Μια Juve με δύο πρόσωπα στη Γένοβα. Ή, πιο απλά, μια Juve που έδειξε το καλό της πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, ο Massimo Carrera απολαμβάνει το αποτέλεσμα και την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο μέρος: «Ξέραμε ότι το Marassi είναι ένα δύσκολο γήπεδο, η Τζένοα ξεκίνησε δυνατά και μας έπιασε απροετοίμαστους. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι, ελέγχαμε το ρυθμό του και αναζητούσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Gigi μας κράτησε στο παιχνίδι με μια πολύ μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Bertolacci, μας έδωσε την ευκαιρία να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. " 

Κατά το πρώτο ημίχρονο, η άμυνα είχε κάποιες κακές στιγμές, αλλά αυτό είναι κατανοητό όπως λέει και ο Carrera: "Οι μεγάλες μπάλες μας έχουν δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν έχουν ακόμη βρει την καλύτερη κατάσταση τους: ο Κιελίνι προέρχεται από τραυματισμό το ίδιο και ο Caceres που μόλις έχει επιστρέψει, ο De Ceglie έχασε πολλά παιχνίδια ... Πίρλο; Είχε πρόβλημα κατά το πρώτο ημίχρονο, όπως όλη η ομάδα, στη συνέχεια, στο δεύτερο μισό κατάφερε να δώσει το ρυθμό στην ομάδα. " 

Ο αγώνας άλλαξε μετά την είσοδο των Asamoah και Βούτσινιτς: "Αυτή την εβδομάδα όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο δούλεψαν αρκετά και είδατε ότι κερδίσαμε 3-1 είχαμε δίκιο. Ο Βούτσινιτς πρωταγωνιστής; Τον Mirko δεν γνωρίσαμε τώρα. Είχε παίξει στην εθνική ομάδα και αποφασίσαμε να δώσουμε λίγο χρόνο στο Matri από το πρώτο λεπτό. Μετά το γκολ της Τζένοα, ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Βούτσινιτς γνωρίζει ότι αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά θα πρέπει να κερδίσει τη θέση του, όπως όλοι οι άλλοι. Θα κερδίσει την θέση του με την ομάδα και όχι ως άτομο, και προσπαθούμε να το περάσουμε  αυτό στους παίκτες μας. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: