JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

O Buffon επαινεί την Juve για το μαχητικό πνεύμα της.


Ο Gigi Buffon γιόρτασε την 400η εμφάνιση του με τα χρώματα της Γιουβέντους με στυλ, παίρνοντας μέρος σε μια επική αντεπίθεση ενάντια στη πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο τερματοφύλακας της Γιούβε νικήθηκε δύο φορές από τον νεαρό Βραζιλιάνο Oscar, και θέλησε να συγχαρεί τον νεαρό Βραζιλίανο για το δεύτερο γκολ: ". Ήταν μια υπέροχη προσπάθεια και σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να βγάλεις το καπέλο σου".

Ο 34χρονος αρχηγός της Γιουβέντους ήταν ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά πιστεύει ότι η Γιουβέντους θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη με τον τρόπο που αντέδρασε μετά το 2-0.

"Είμαστε χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα. Όμως, αναλύοντας το παιχνίδι βρεθήκαμε δύο γκολ πίσω από το πουθενά. Το σκορ ήταν σκληρό γι 'αυτό που εμφανίσαμε στον αγωνιστικό χώρο και την προσωπικότητα που δείξαμε μέχρι τότε. Ωστόσο, όλα πήγαν όπως τα περίμενα . Η Γιουβέντους, επιβεβαίωσε ότι έχει αποκτήσει γνώση στις δικές της ικανότητες. Φυσικά, θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει, αλλά ακόμα και να κερδίσουμε, όμως έχουμε επιβεβαιώσει σε όλους ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα και οι άλλοι πρέπει να μας σέβονται”.

Ο Gigi έμεινε σκεφτικός όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε ρεαλιστικά η Γιουβέντους να κατακτήσει σκουντέτο και Τσάμπιονς Λιγκ φέτος.

"Θα ήταν αλαζονικό να πιστεύουμε κάτι τέτοιο στα μέσα Σεπτεμβρίου. Έχουμε ενισχυθεί σαν ομάδα και χάρη σε αυτό είμαστε σε θέση να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με το δικό μας τρόπο, εμφανίζοντας την ποιότητα και την επιβολή του δικού μας στυλ του παιχνιδιού. "

Οι οπαδοί της Γιουβέντους επευφημούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους παίκτες της  και αυτοί τους έδωσαν την τέλεια ανταμοιβή για την πίστη τους.

O Buffon κατέληξε: «Είμαι ένας από τους λίγους που έχει περάσει επικές στιγμές με την ομάδα, αλλά και τα έξι δύσκολα χρόνια, και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έξι χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι οπαδοί, αλλά και οι παίκτες, έχουν το όνειρο να κερδίσουν τον τίτλο και να επιστρέψουν ανταγωνιστικά στην ευρωπαϊκή σκηνή. Αυτό δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη τη νίκη, αλλά κερδίζοντας ξανά το σεβασμό των άλλων ομάδων. Και το έχουμε κάνει ακριβώς αυτό απόψε. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: