JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Να τα δώσουν όλα οι παίκτες του θέλει ο Carrera το Σάββατο.


Η Γιουβέντους έχει να νικήσει στο Τορίνο την Κιέβο από το... 2009 οπότε είναι λογικό ο Μάσιμο Καρέρα να ζητάει απόλυτη συγκέντρωση από όλους για το ματς του Σαββάτου.
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου στο Juventus Stadium τους Βερονέζους για την 4η αγωνιστική του Campionato και ο άνθρωπος που αντικαθιστά τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο την ώρα του αγώνα φρόντισε να στείλει το μήνυμα του στους παίκτες.

«Εχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που νικήσαμε την Κιέβο και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με τη σωστή νοοτροπία. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε ο υπηρεσιακός τεχνικός των Μπιανκονέρι και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να νικήσουν. Κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε πλέον θέλει να γράψει ιστορία αναγκάζοντας μας σε ήττα. Είναι ξεκάθαρο επομένως ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας. Ομάδες όπως η Κιέβο σε υποχρεώνουν να έχεις κι άλλα χαρακτηριστικά μέσα στο ματς και όχι μόνο την ποιότητα».

Με δεδομένο ότι ακολουθεί η Φιορεντίνα (εκτός την Τρίτη) και η Ρόμα (εντός το επόμενο Σάββατο) στην 11άδα της Γιουβέντους θα υπάρξουν, όπως και στο ματς με την Τζένοα, αλλαγές και ο Καρέρα όταν ρωτήθηκε για αυτό το θέμα, απάντησε: «Εχουμε δύο προπονήσεις μπροστά μας μέχρι το βράδυ του Σαββάτου άρα θα δούμε την κατάσταση των παικτών και θα γίνουν οι καλύτερες επιλογές (σ.σ. από τον Αντόνιο Κόντε). Εχουμε πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως όποιος κι αν επιλεγεί θα τα πάει καλά. Αν αποφασιστεί να ξεκουραστεί ο Πίρλο τότε οι Πογκμπά και Μαρόνε θα είναι έτοιμοι για να κάνουν καλή δουλειά».

Αναφορά έγινε και στον Νίκλας Μπέντνερ, για τον οποίο ο Καρέρα είπε ότι «προπονείται με την ομάδα και θεωρώ ότι είναι έτοιμος. Θα δούμε, πάντως, αν πάρει ή όχι χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Κιέβο».

Τέλος, ο συνεργάτης του Κόντε θέλησε να εστιάσει στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Γιουβέντους και τη διάθεση που δείχνουν όλοι για δουλειά καθημερινά υπό τις οδηγίες του προπονητή, ο οποίος δεν είναι στον πάγκο την ώρα του αγώνα.

«Εχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών. Αυτό το αποδείξαμε και στους τελευταίους αγώνες καθώς όσοι μπήκαν ως αλλαγές βοήθησαν σημαντικά την ομάδα. Με τον Αντόνιο Κόντε αναλύουμε τα πάντα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά και πριν τον αγώνα για να τα ρυθμίσουμε όλα. Από εκεί και πέρα, κατά τη διάρκεια του αγώνα τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ καθώς δεν επιτρέπεται καμία επικοινωνία με τον Αντόνιο. Στη διάρκεια του 90λεπτου με βοηθάει και ο Φιλίπι (σ.σ. μέλος του προπονητικού τιμ) καθώς είναι προπονητής και δέχομαι την άποψη του»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: