JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μπούφον: "Περιμένουμε με ανυπομονησία τους αγώνες του Champions League"


«Μας λείπει ο Κόντε»
Την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εθνικής Ιταλίας. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναγνώρισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του χωρίς τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, φάνηκε όμως σίγουρος για την επιτυχία της ομάδας του.

Η προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στη Βουλγαρία, συνεχίζεται στο Κοβερτσάνο. Στο παρασκήνιο των προπονήσεων δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στην οποία σειρά είχε να εμφανιστεί ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους ρωτήθηκε περισσότερο για την ομάδα του και λιγότερο για την εθνική, για την οποία τόνισε πως είναι το φαβορί για την πρόκριση. «Είμαστε η Ιταλία, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε. Θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά μπορούμε να βρεθούμε στα γήπεδα της Βραζιλίας», τόνισε για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σύλλογό του. «Αυτό που περιμένουμε είναι οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό το ραντεβού, οπότε δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε τους αγώνες. Ξέρουμε πως έχουμε πολλές πιθανότητες να διακριθούμε. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και θα αποδείξουμε πως αξίζουμε να είμαστε στην κορυφή», είπε με αισιοδοξία ο Μπουφόν.

Η απουσία, όμως, του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της «Γιούβε» θα επηρεάσει τους παίκτες; Ο Μπουφόν είναι σαφής. «Να μας επηρεάσει, όχι, δε νομίζω. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως μας λείπει. Μας λείπουν οι φωνές του και οι οδηγίες του, αλλά δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε από την απουσία του.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: