JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Carrera: "Πρέπει να έχουμε τη σωστή στάση στο παιχνίδι"


Ο Massimo Carrera πιστεύει πως η Γιουβέντους πρέπει να έχει τη σωστή προσέγγιση, προκειμένου να ξεπεράσει μια «πληγωμένη» Ουντινέζε την Κυριακή το βράδυ στο Stadio Friuli. Η επόμενη αγωνιστική της Serie A βρίσκει τους αντιπάλους της Γιούβε να μην έχουν ξεπεράσει ακόμα την απρόσμενο αποκλεισμό τους από τα προκριματικά του Champions League από την Μπράγκα. Και ο προπονητής της ομάδας εκτιμά ότι η Γιουβέντους θα είναι στο στόχαστρο των ανδρών του Francesco Guidolin καθώς θα αναζητήσουν την λύτρωση μέσου αυτού του αγώνα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Vinovo, ο Carrera, δήλωσε: «Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια πληγωμένη ομάδα, και είναι τα πιο επικίνδυνα είδη των ομάδων που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Γνωρίζουμε για τις δυνάμεις της Ουντινέζε, που μπορεί να σου βάλει πολλές δυσκολίες στο παιχνίδι, αν δεν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Ο Carrera μίλησε και για τον Giorgio Chiellini: «Ο Giorgio έχει εκπαιδευτεί με την ομάδα όλη την εβδομάδα. Θα δούμε πώς είναι και να πάρουμε την απόφασή μας μετά από την τελική προπόνηση σήμερα».

Επίσης μίλησε και για την στρατηγική της Γιουβέντους στην μεταγραφική περίοδο που βρήκε την ομάδα να έχει ενισχυθεί σταδιακά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των 24χρονο Δανό επιθετικό Nicklas Bendtner που έφτασε στο Τορίνο προχθές το βράδυ ως το τελευταίο μέρος του παζλ της ομάδας.

«Είχαμε μια εξαιρετική μεταγραφική αγορά και πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ  ανταγωνιστική», και συνέχισε ο Carrera. «Γνωρίζουμε τι μπορεί ο Bendtner να μας φέρει και έχουν παρατηρήσει τα χαρακτηριστικά του. Είναι ένα τεχνικά προικισμένος παίκτης και θα μπορούσε να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για το παιχνίδι μας. Θα τον δούμε  σταδιακά, δεν έχει εκπαιδευτεί για δέκα ημέρες και θα πρέπει να κάνουμε τις συνήθεις εξετάσεις για να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται. Θα φύγει για να παίξει διεθνές παιχνίδια με την Δανία, έτσι θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει τον εαυτό του να είναι στη διάθεση μας αμέσως».

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στο Champions League, με τη Γιουβέντους να ετοιμάζεται για μια επίσκεψη στο Στάμφορντ Μπριτζ στις 19 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής ρωτήθηκε για τις απόψεις του για την ήττα της Τσέλσι με σκορ 4-1 στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ καπ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Η Τσέλσι είχε μερικές δυσκολίες χθες το βράδυ, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα παλέψουν να υπερασπιστούν τον τίτλο του, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε και θα εργαστούμε πάνω στα αδύνατα σημεία τους, για να τα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο », κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: