JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Το... κίνητρο του Τζιοβίνκο

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη για τον αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο και ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα χαμογελάσει αυτός.
Στην πρώτη θητεία του στη Μεγάλη Κυρία ο διεθνής Ιταλός επιθετικός δεν είχε πάρει όσες ευκαιρίες θα περίμενε και σπάνια κατάφερε να δείξει μεγάλο μέρος του ταλέντου του. Η βραδιά που ουσιαστικά έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη των οπαδών των Μπιανκονέρι σε ό,τι αφορά τον «Σέμπα» είναι αυτή της ρεβάνς με την Τσέλσι, για τη φάση των «16» του Champions League, τη σεζόν 2008-09.
Ο πιτσιρικάς Τζιοβίνκο μπαίνει ως αλλαγή στο ματς, αναστατώνει την άμυνα των Λονδρέζων και βοηθάει τα μέγιστα στο να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-1 η Γιούβε. Τελικά η Τσέλσι ισοφάρισε (2-2) και προκρίθηκε αυτή, παρά τις εντυπωσιακές προσπάθειες του Τζιοβίνκο.
Τώρα, τρία χρόνια μετά, ο Ιταλός άσος επιστρέφει στην Ευρώπη με την πρωταθλήτρια Ιταλίας και τα ιταλικά ΜΜΕ θυμούνται την απόδοση του πριν τρία χρόνια, περιμένοντας από αυτόν να βγει νικητής αυτή τη φορά από τον αγωνιστικό χώρο.
Για τον ίδιο τον Τζιοβίνκο, σύμφωνα με όσα έχει πει, η φετινή σεζόν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του καθώς η Γιούβε επιτέλους τον εμπιστεύεται και αυτός θέλει να αποδείξει ότι αξίζει αυτή την εμπιστοσύνη.
Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, σε δηλώσεις του είπε ότι «είναι όνειρο και μεγάλη ευθύνη για μένα να αποδείξω τι αξίζω, τώρα που έφτασε η ώρα μου. Από τα τμήματα υποδομής της Γιούβε περίμενα να έρθει η στιγμή που θα γίνω βασικό μέλος της πρώτης ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: